Kamyonun açık kapağı, yayayı öldürdü

Düzce’de tedbirsizlik bir insanın canını aldı. Kamyon dorsesinin kaldırıma paralel olarak açık kalan kapağı, yaya halde camiye giden yaşlı adama çarptı.
Mevlüt Peker
|
28 Temmuz 2023, Cuma - 00:34
Kamyonun açık kapağı, yayayı öldürdü

Düzce'de üzücü bir olay yaşandı. Yatsı namazı için camiye giden yaşlı bir adam, seyir halindeki kamyonun açık kalan dorse kapağına çarpılarak hayatını kaybetti.

Olay, Kazukoğlu Mahallesi 3913. Sokak üzerinde meydana geldi. 81 AK 252 plakalı kamyon, paralel bir şekilde açık kalan dorse kapağıyla seyir halindeyken, yatsı namazı için camiye giden Mehmet Seçkin'e (68) çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Mehmet Seçkin yere yığıldı. Kamyon sürücüsü ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi ve ağır yaralanan Mehmet Seçkin Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Seçkin hayatını kaybetti.

Olaya tanıklık eden Zafer Seçkin, amcasının oğlu olan Mehmet Seçkin ile birlikte camiye gittiklerini ve kamyonun açık kalan kasasını fark etmediklerini ifade etti. Zafer Seçkin, "Biz camiye gidiyorduk. Kasa paralel olarak açıkmış. Görmedik, hala açık duruyor" dedi.

Yaşanan bu üzücü kaza sonrasında soruşturma başlatıldı ve kamyon şoförünün bulunması için arama çalışmaları başlatıldı. Olayın detayları henüz netleşmedi, ancak güvenlik güçleri soruşturmayı titizlikle sürdürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091874/kamyonun-acik-kapagi-yayayi-oldurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.