Yalı Çapkını'na yeni isimler... Peki kimler veda ediyor?

Yeni sezon hazırlıkları süren Yalı Çapkını'na kimler veda etti? Hangi isimler dahil olacak? İşte detaylar...
Ecem Çetin
|
02 Ağustos 2023, Çarşamba - 13:41
Yalı Çapkını'na yeni isimler... Peki kimler veda ediyor?

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran ve milyonlarca hayran kitlesi bulunan Yalı Çapkını yeni sezonda yeniden ekranlarda olacak. 

Dizinin sevenleri ve hayranları gelecek sezonda yaşanacak gelişmeleri merak ederken yeni dahil olacak oyuncuları ve veda edecek isimleride araştırıyor. 

Yalı Çapkını'nın ay ortasında sete çıkması beklenirken, ayrılan isimler ve adı geçen oyuncular belli oldu. 

İki isim veda etti

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziden Baran Bölükbaşı ve Ediz Akşehir‘in hayat verdiği Tarık ve Saffet ailesiyle beraber projeye veda etti.

Hali Ağa'nın  torunu rolü için kulislerde Taro Tekin'in ismi geçerken,  Halis Ağa’nın kızı Nükhet rolü için Binnur Kaya'ya teklif götürüldüğü konuşuluyor.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda  Burcu Alptekin otururken,  senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. 

Yalı Çapkını’nda, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2092576/yali-capkinina-yeni-isimler-peki-kimler-veda-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.