Mardin'de silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir kişinin öldüğü ve bir kişinin yaralandığı silahlı kavganın görüntüleri anbean kameraya yansıdı.
Zeliha Demirci
|
02 Ağustos 2023, Çarşamba - 22:28
Mardin'de silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Kavga, geçtiğimiz gece saatlerinde Fırat Mahallesi’nde meydana gelmişti. Kırsal Akdoğan Mahallesi'nde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

Kavgada 22 yaşındaki Yılmaz Çokan ve 28 yaşındaki M.T. yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde yaralanan Çokan’ın hayatını kaybettiğini belirlerken diğer yaralı M.T. ise yapılan müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Silahlı kavganın bir vatandaşın cep telefonu kamarasına saniye saniye yansıdığı görüldü. Görüntülerde ilk önce silah sesleri geliyor. Ardından beyaz bir otomobil olay yerine yanaşıyor. Araçtan inen bir erkek şahıs kaldırımda bulunanların üzerine silahla ateş açıyor. Bağrışma seslerinden sonra beyaz renkli otomobil olay yerinden uzaklaşıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2092642/mardinde-silahli-kavganin-goruntuleri-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.