Amasya Belediyesi’nden iddialı paylaşım!

Amasya Belediyesi, sosyal medya hesabından Amasya’nın akşam çekilmiş bir fotoğrafına yer vererek iddialı bir paylaşımda bulundu: “Kimseyle yarış halinde değiliz, lakin çok güzeliz”
Mevlüt Peker
|
07 Ağustos 2023, Pazartesi - 23:06
Amasya Belediyesi’nden iddialı paylaşım!

Amasya Belediyesi, tarihi kent merkezinin gece saatlerinde ışıklar içinde çekilmiş bir fotoğrafını iddialı ifadelerle, sosyal medya platformu Twitter’daki @amasyabld05 hesabından paylaştı.

Amasya Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan fotoğraflı paylaşımda, “Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değiliz. Lakin biz çok güzeliz” ifadeleri kullanıldı.

Zirvesinde ay yıldızlı şanlı Türk bayrağının dalgalandığı Harşena Dağı, kıyısında konakların ve surların sıralandığı Yeşilırmak ile Amasya’nın panoramik görüntüsünün yansıdığı fotoğraf, sosyal medyada paylaşıldıktan kısa zaman sonra çok sayıda beğeni aldı ve paylaşılmaya başlandı.

Amasya Belediyesi’nin Twitter’daki @amasyabld05 adresli sosyal medya hesabında kapak fotoğrafı olarak da yine Harşena Dağı kullanılıyor. Kapaktaki fotoğrafta Harşena Dağı’nın gün batımından hemen sonra çekilmiş fotoğrafı bulunuyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093465/amasya-belediyesinden-iddiali-paylasim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.