Ünlülerden Erkin Koray için taziye mesajı

İsrailli heavy metal grubu Orphaned Land, Orhan Gencebay, Hasan Kaçan, Emel Sayın, Ajda Pekkan, Tarkan, Kıraç, Mustafa Sandal, Haluk Levent ve Nazan Öncel, Erkin Koray'ın vefatı sonrası taziye paylaşımlarında bulundu.
Mevlüt Peker
|
08 Ağustos 2023, Salı - 00:15
Ünlülerden Erkin Koray için taziye mesajı

Kanada'nın Toronto şehrinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında yaşamını yitiren Türk rock müziğinin dev ismi Erkin Koray için onlarca ünlü, sosyal medya hesaplarından taziye mesajı paylaştı.

Tarkan: Bir efsaneyi kaybettik. Başımız sağ olsun.

Mustafa Sandal: Müziğe kattığın değerleri ve inanılmaz şarkılarını asla unutmayacağız. İyi ki bu ülkenin sanatçısıydın. Mekanın cennet olsun.

Kıraç: Allah rahmet eylesin. Işıklar içinde gidesin.

Can Yılmaz: O, sadece bir rock müzisyeni değil, benim gençlik yıllarımın sesi, anılarımın melodisiydi. Güle güle Erkin 'Baba' seni de unutmayacağız…

Haluk Levent. "Ne dersem kelimeler kifayetsiz olacak. Baba! Çok özleyeceğim seni.

Ceza. Saygı ve rahmetle...

Nazan Öncel: Fesuphanallah demeyen var mıdır içimizde ya da Gönül Salıncağı'na binmeyen, Kör Olası Çöpçüler Aşkımı Süpürmüşler diyen de biz değil miydik? Öyle Bir Geçer Zaman Ki diye de az ağlamadık hani… Hey gidinin Erkin'i hey! Getirin bana o günleri, yakalım bugünleri. Türk rock müziğinin başı sağ olsun. Sevgi, saygıyla.

Ajda Pekkan: Işıklarda uyu Erkin Koray.

Hasan Kaçan: İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun. Erkin baba da gidivermiş. Yakınlarına, sevenlerine sabırlar dilerim. Allah Rahmet eylesin.

Orhan Gencebay. Mekanın cennet olsun kadim dostum, sevgili kardeşim Erkin Koray. Üzüntüm tarifsiz. Ölümsüz eserlerinle her daim yaşayacaksın. Huzur içinde uyu.

Emel Sayın: Sevgili Erkin Koray'ı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

İsrailli gruptan paylaşım

Dünya turnelerinde Erkin Koray'ın "Estarabim" şarkısını seslendiren İsrailli heavy metal grubu Orphaned Land de Erkin Koray'ın hayatını kaybetmesi sonrası taziye mesajı yayımladı.

Orphaned Land’in solisti Kobi Farhi, "Sevgili Erkin baba. Zamanımızın en büyük rock kahramanlarından biri olarak anılacaksın. Bugün özgürce yürüdüğümüz müzik yolunu sen inşa ettin." ifadelerini kullandı.

Kobi Farhi, bugüne kadar beraber geçirdikleri güzel zamanlar için Erkin Koray'a teşekkür ederek, "Seni selamlıyoruz büyük efsane, müziğimizin babası. Huzur içinde yat." dileğinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093474/unlulerden-erkin-koray-icin-taziye-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.