Nilperi Şahinkaya'dan yeni Sakine Garipoğlu açıklaması!

Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğraf çektirdiği için tepki çeken oyuncu Nilperi Şahinkaya'dan yeni bir açıklama daha geldi. Oyuncu, "Bir fotoğraf üzerinden böyle bir iddiada bulunulması bana akıl kari gelmedi. ​​Biz oyuncuyuz. Tanımadığımız bir sürü insan geliyor. Sohbet ediyoruz, böyle bir hayat tarzımız var. Bu hayat tarzında her yanıma gelene kimliğini soramam. Bu benim son açıklamam" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
09 Ağustos 2023, Çarşamba - 12:02
Nilperi Şahinkaya'dan yeni Sakine Garipoğlu açıklaması!

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz günlerde Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile olan fotoğrafı nedeniyle sosyal medyada tepki çekmişti.

Şahinkaya gelen tepkiler sonrası  "Hakkımda dünyanın en aptal linç kampanyası başlatıldı. Cevap vermezsem arkasında durmuş olacaktım. Bir arkadaşım var son birkaç aydır görüşüyoruz. İkimiz de ayrı ayrı tatildeyken buluşup akşam yemeği yiyelim dedik. Yanımda arkadaşlarım var onlar da gelebilir mi? Tabii ki de dedim. Yemekte meşhur Sakine de vardı. Ve ben o Sakine olduğunu bilmiyordum sizden öğrendim. Kalkarken de bir tane ayna vardı üçümüzün fotoğrafını çekti. Sonra dağıldık. Bir daha da görmedim. Meşhur fotoğraf o." açıklamasında bulunmuştu. 

Dün akşam Magarsus dizisinin galasına katılan ünlü oyuncu, konuya ilişkin yeni bir açıklama daha yaptı. 

"Bir fotoğraf üzerinden böyle bir iddiada bulunulması bana akıl kari gelmedi"

N ilperi Şahinkaya, şu ifadeleri kullandı;

" Bu konuyla ilgili sıcağı sıcağına kendimi ifade ettim. Yeterince açıklama yapamadığımı söyleyenler oldu. O anda sükunetinizi korumak çok zor oluyor. Bu öyle bir iddia ki çok ağır. Bu konu yeniden gündeme getirildiği için çok sinirlendim. Bunun dışında aptal bir linç kampanyası başlatıldı dedim diye çok sinirlenildi. Öyle dedim çünkü ben 13 yıldır buradayım. 2010 yılından beri. 2011 yılından beri Instagram'ım var. Gayet şeffaf bir hayatım var. Bu aileyle görüştüğümü iddia etmek için şu 13 yılda bir fotoğraf dışında bir tane daha iddianın olması gerekiyordu. Kimle gezdiğim gayet ortada. Bir fotoğraf üzerinden böyle bir iddiada bulunulması bana akıl kari gelmedi. Bu yüzden böyle dedim. Biz oyuncuyuz. Tanımadığımız bir sürü insan geliyor. Sohbet ediyoruz, böyle bir hayat tarzımız var. Bu hayat tarzında her yanıma gelene kimliğini soramam. Bu benim son açıklamam."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093684/nilperi-sahinkayadan-yeni-sakine-garipoglu-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.