Bakan Koca’dan “Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi” paylaşımı

Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Geçtiğimiz mart ayında hizmete giren Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sincan halkının sağlık hizmet kalitesini yükselten büyük bir proje. Hastalarımız, kısaca 'Çok memnunuz' diyor" ifadelerini kullandı.
Mevlüt Peker
|
10 Ağustos 2023, Perşembe - 19:58
Bakan Koca’dan “Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi” paylaşımı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, geçtiğimiz mart ayında bölge halkının hizmetine giren Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek hizmet alan vatandaşların son derece memnun olduklarını bildirdi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, eski adı Twitter olan ve yeni sahibi Elon Musk tarafından ismi X olarak değiştirilen sosyal medya platformundaki @drfahrettinkoca kurumsal yönetici onaylı hesabından, Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesini ve hastaneden hizmet alan hnastaların memnuniyetlerini anlattığı bir video paylaştı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Geçtiğimiz mart ayında hizmete giren Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sincan halkının sağlık hizmet kalitesini yükselten büyük bir proje. Hastalarımız, kısaca 'Çok memnunuz.' diyor." dedi.

Mehmet Gülüm: Sağlık hizmet kalitesini mükemmelleştiren büyük bir projedir

Videoda Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Gülüm’ün de açıklamasına yer verildi.

Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 6 Mart 2023 tarihinde hizmete girdiğini belirten Başhekim Prof. Dr. Mehmet Gülüm, yaklaşık 90 dönüm üzerine kurulu Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 83.000 metrekare kapalı alanının bulunduğunu, 525 yatak kapasiteye sahip olduğunu kaydetti.

Prof. Dr. Mehmet Gülüm sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bunun 84 yatağı yoğun bakım yatağı olarak hizmet vermektedir. Yoğun bakım yataklarımız içerisinde, yenidoğan, çocuk, kardiyovasküler cerrahi ve erişkin yoğun bakımlarımız vardır. 117 polikliniğimizin yanı sıra 25 ameliyathane masamızla birlikte 20 palyatif yatağımız, 4 üniteli anjiyomuz, 11 üniteli diyaliz ünitemiz de mevcuttur. Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanemiz bu saydığımız özelliklerin yanı sıra çok katlı otoparkıyla, kreşiyle, yatay mimarisiyle yaklaşık 800 bin nüfusa hizmet veren, Sincan halkının sağlık hizmet kalitesini yükselten, mükemmelleştiren büyük bir projedir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093897/bakan-kocadan-sincan-egitim-ve-arastirma-hastanesi-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.