Jazmin Bean kimdir?

Dikkat çekici müziği, deneysel giyim tarzı ve kendine özgü sanatsal ifadesi ile tanınan Jazmin Bean kimdir? Geleneksel kalıplara uymayan ve sınırları zorlayan tarzı ve müziği ile dikkatleri üzerine çeken Jazmin Bean nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
11 Ağustos 2023, Cuma - 12:58
Jazmin Bean kimdir?

Jazmin Bean, gerçek adıyla Jasmine Adams, 7 Şubat 2003 tarihinde Birleşik Kralıkta dünyaya geldi.  Genç yaşlarda müziğe olan ilgisi, farklı tarzları keşfetmesine ve kendi özgün müzik tarzını oluşturmasına olanak sağladı. 

Kariyeri

Müzik kariyerine erken yaşlarda adım atan Jazmin Bean, 15 yaşında müzik yapmaya başladı. İlk canlı performansını bir barda yapan Jazmin,  2019 yılında "Worldwide Torture" adlı EP'sini yayınlayarak müzik sahnesine resmi bir giriş yaptı. Bu EP, deneysel pop ve elektronik tınıları bir araya getiren şarkılardan oluşuyordu. Özellikle "War Zone" şarkısı, sanatçının popülerliğini artırdı ve geniş bir dinleyici kitlesi kazandırdı. 

Jazmin, 2020 yılında  "Yandere",  "Princess Castle" ve  "Monster Truck" solo singlelarını yayınladı. 

Sıra dışı tarzı

azmin Bean, müziği kadar dikkat çekici giyim tarzıyla da tanınır. Kendine özgü kostümler ve estetik, sanatçının müziğiyle bütünleşerek onun kimliğinin bir parçasını oluşturur. Toplumsal cinsiyet normlarına karşı duruşu ve özgün ifadesi, onun özellikle LGBTQ+ topluluğundan büyük bir destek ve ilgi görmesine neden olmuştur.

Diskografisi

Albüm

- Worldwide Torture

Single

- Worldwide Torture

- War Zone Urchin

- Pesticides

- Birthday Bitch 

- Super Slaughte

-Yandere

- Monster Truck 

- R U Looking 4 Me Now

- Puppy Pound

- Carnage

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093991/jazmin-bean-kimdir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.