4 kişi yan yana defnedildi, katliam yapan dünür tutuklandı

Isparta'da dünürleri tarafından tüfekle katledilen 3 kardeş 1 damadın cenazeleri, yakınlarının gözyaşları arasında Gelendost ilçesindeki kabristanda yan yana toprağa verildi.
Mevlüt Peker
|
11 Ağustos 2023, Cuma - 20:57
4 kişi yan yana defnedildi, katliam yapan dünür tutuklandı

Korkunç olay, dün saat 17.40 sularında Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Yenicekale köyü arazi yolunda gerçekleşti. Arasında daha önceden husumet bulunan Hayrettin T. (70), dünürünün oğulları İmran Karakoç (39), Osman Karakoç (36), Adnan Karakoç (27) ve yine dünürünün damadı olan Bedrettin Deniz'i (46) av tüfeğiyle vurarak yaşamlarını sonlandırdı. Olayın ardından İmran Karakoç, Osman Karakoç, Adnan Karakoç ve Bedrettin Deniz'in cenazeleri Isparta Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirilen otopsi sonrasında ailelerine teslim edildi.

Cenazeler defnedilmek üzere Gelendost ilçe merkezine getirildi. Cenazelerin ilçeye taşınırken, cinayete kurban gidenlerin yakınları duygusal anlar yaşayarak gözyaşı döktü.

Cenaze namazları Abdulgaffar Camii'nde kılındıktan sonra İmran Karakoç, Osman Karakoç, Adnan Karakoç ve Bedrettin Deniz ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan Hayrettin T., jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldı ve burada tutuklanarak cezaevine gönderildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2094072/4-kisi-yan-yana-defnedildi-katliam-yapan-dunur-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.