Gelin ve damat etrafında drift attı!

Aksaray'ın Hacılarharmanı Mahallesi'nde bir şahıs gelin ve damadın etrafında aracıyla drift attı. Hakkında adli işlem başlatılan sürücüye drift atmaktan 20 bin 342 TL para cezası kesilirken, ehliyetine 2 ay el konuldu, araç ise 2 ay süreyle trafikten men edildi.
Ecem Çetin
|
13 Ağustos 2023, Pazar - 16:54
Gelin ve damat etrafında drift attı!

Olay, dün akşam Aksaray'ın Hacılarharmanı Mahallesi Otogar Kavşağı'nda meydana geldi. 

Edinilen bilgilere, C.O. (26) katıldığı düğün konvoyunda trafiğe açık ve işlek olan bir alanda düğün aracını durdurarak gelin ve damadı aşağıya indirdi 

Şahıs daha sonra kimseye aldırış etmeden aracıyla gelin ve damadın etrafında drift atmaya başladı. Etrafa toplanan arkadaşları da  onu alkışlarla destekledi.

O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kayda alınırken, drift atan sürücü ise o anları sosyal medyada "Hayırlı uğurlu olsun kardeşim" notuyla paylaştı.

Trafikte seyreden diğer araç sürücüleri gitmek için yolda magandanın drift atmasını beklemek zorunda kaldı. 

Para cezası yağdı 

Sosyal medyadan paylaşılan görüntülere ulaşan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, harekete geçerek araştırma başlattı. Olayla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda plakası belirlenen edilen aracın sürücüsü de tespit edildi. Sürücüye drift atmaktan 20 bin 342 TL para cezası, TCK’nın 179/2 maddesi gereği “Kişilerin hayat, sağlık veya malvarlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare” çerçevesinde adli işlem başlatıldı. Ayrıca sürücünün ehliyetine 2 ay süreyle el konulurken, araç 2 ay süreyle trafikten men edilerek otoparka çektirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2094316/gelin-ve-damat-etrafinda-drift-atti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.