Tanju Özcan'dan İmamoğlu'nun sözlerine yorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu merakla beklenen adaylık açıklamasına dair konuştu. Aday oldu mu olmadı mı? anlaşılmayan İmamoğlu'na dikkat çeken bir yorum da Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan geldi. Özcan yaptığı “İmamoğlu’nun söylediklerini bir tek ben mi anlamıyorum?” ifadelerini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
15 Ağustos 2023, Salı - 13:38
Tanju Özcan'dan İmamoğlu'nun sözlerine yorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yol haritasını açıkladı. 

Yerel seçimlere dair mesajlar veren Ekrem İmamoğlu, "Kendimi İstanbul ile mühürlü kabul ediyorum" dedi. Adaylığı için konuşan İmamoğlu, "İstanbul için bir kez daha yola çıkıyorum." açıklamasını yaptı.

Ekrem İmamoğlu daha sonra "Adayım demedim İstanbul'u savunmak için yola çıkıyorum dedim" ifadelerini kullandı.

"Anlamıyorum ne söylediğini? "

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ekrem İmamoğlu‘nun bugün yaptığı konuşmaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

Özcan, "Adayım demedim İstanbul'u savunmak için yola çıkıyorum dedim' ifadeleri ile ilgili "Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini?" diyerek İmamoğlu'na sorular sordu.

Bolu Belediye Başkanı;

" Halkın sorusu net Sayın İmamoğlu; 

1- İstanbul'a mı adaysınız, CHP Genel Başkanlığı'na mı? 2- İstanbul’a adaysanız, Genel Başkanı ve kadrolarını değiştirmek için açıkça mücadele edecek misiniz? Vallahi dost acı söyler, ben bugün, bayrak mı açtınız, geri adım mı attınız? Onu dahi anlamadım." ifadelerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2094554/tanju-ozcandan-imamoglunun-sozlerine-yorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.