Hülya Avşar'dan Atatürk dizisi açıklaması!

Hülya Avşar, yayından kaldırılan Atatürk dizisiyle ilgili, "Bu çok derin bir konu. Ben çok fazla irdelemedim. Kimseyi yargılamak istemiyorum açıkçası. Atatürk benim kırmızı çizgim. Herkesin de öyledir eminim" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
17 Ağustos 2023, Perşembe - 12:54
Hülya Avşar'dan Atatürk dizisi açıklaması!

Disney Plus'un Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının anlatıldığı 'Atatürk' dizisini yayından kaldırması sonrası başlayan tartışmalar sürüyor. 

Önceki akşam Tarabya’daki bir restoranda görüntülenen ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar'dan da konuya ilişkin açıklama geldi.

"Atatürk benim kırmızı çizgim"

Avşar, " Bu çok derin bir konu. Ben çok fazla irdelemedim. Kimseyi yargılamak istemiyorum açıkçası. Atatürk benim kırmızı çizgim. Herkesin de öyledir eminim. Bence bağırıp çağırmanın ya da yorum yapmanın bir işe yaramadığının farkında herkes. Ben öyle düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hülya Avşar geçtiğimiz yıllarda gündeme geldiği "Gerekirse simit yeriz ve bu zor günleri atlatırız" sözleriyle ilgili de konuştu. Avşar, "O kadar göreceli bir konu ki. Kimin nasıl aldığına bağlı. Kimin nasıl aldığı da beni hiç bağlamıyor açıkçası. Ben de zengin bir ailenin çocuğu değildim. Her sözümün altında bir tecrübe durumu yatıyor. Herkes aynı geminin içinde yaşıyor. Tekrardan bu konuyu açmak, izah etmek çok zor geliyor bana. Kim ne istiyorsa öyle anlasın, hiç umurumda değil." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2094821/hulya-avsardan-ataturk-dizisi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.