Şimşek'e bir teşekkür daha

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 4 metronun yapımı için kredi onayı veren Hazine ve Maliye Bakanlığı, Mersin metrosu projesi için de gereken dış kredinin bir kısmına 24 ay sonra onay verdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sosyal medya hesabından Bakan Mehmet Şimşek’e teşekkür etti.
Onur Çetinkaya
|
20 Ağustos 2023, Pazar - 15:22
Şimşek'e bir teşekkür daha

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşım yatırımları için bekledikleri dış kredilere Hazine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in onay verdiğini duyurmuştu.

İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e teşekkür ederek M7 Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun yapımı, M12 Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu / 300 Metro Aracı, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu / 100 Metro Aracı, T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvayı / 34 Tramvay Aracı'nın sağlanan krediyle yapılacağını açıklamıştı.

İmamoğlu'ndan teşekkür 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşım yatırımları için bekledikleri dış kredilere Hazine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in onay verdiğini duyurdu. İmamoğlu, Şimşek’e teşekkür etti.

Diğer yandan İBB Başkanı İmamoğlu, geçen günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret etmişti.

Seçer'den teşekkür

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de, Mersin metrosu projesi için gereken dış kredinin bir kısmına Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca onay verildiğini duyurdu. Seçer, kredi talebine onay veren Bakan Mehmet Şimşek’e teşekkür ederek "Daha önce başlattığımız metro inşaatımızı süratle sürdüreceğiz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095250/simseke-bir-tesekkur-daha
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.