Yarkadaş,''İBB’nin 320 meclis üyesine İPad dağıtıldı''

Beşiktaş'ta bulunan Swiss Otel'in mülkiyetinin satış ihalesinde kriz çıktığını belirten Barış Yarkadaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 320 meclis üyesine değeri 20 bin TL olan İPad dağıtıldığını iddia etti.
Onur Çetinkaya
|
13 Eylül 2022, Salı - 09:23
Yarkadaş,''İBB’nin 320 meclis üyesine İPad dağıtıldı''

Gazeteci Barış Yarkadaş katıldığı televizyon programında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili ilginç iddialarda bulundu.

İBB'nin Beşiktaş Vişnezade Mahallesi’nde 63 bin metrekare üzerine kurulu olan Swiss Otel’in mülkiyetini satmak istemesinin kriz çıkardığını belirten Yarkadaş,  “Dün CHP’li belediye meclis üyeleri Abant’ta bu meseleleri tartıştılar. Ekrem Bey önümüzdeki günlerde iki meclis üyesinin disipline verilmesi ve ihraç edilmesini istiyor. Bunlar Mehmet Ali Tüysüz ve Özgür Öz. İmamoğlu ‘Bu iki arkadaşın dosyası neden hala açılmadı bu benim onur meselemdir’ diyor. '' ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Barş Yarkadaş, ''Yaklaşık 7-8 beni meclis üyesi aradı ‘İBB, Beşiktaş Vişnezade Mahallesi’nde 63 bin metrekare üzerine kurulu olan Swiss Otel’in mülkiyetini satmak istiyor, 7 milyar fiyat biçiyorlar'' diye konuştu.

''İBB’nin 320 meclis üyesine İPad dağıtıldı''

Sosyal medya hesabından çarpıcı bir iddia daha ortaya atan Barış Yarkadaş,'' İBB’nin 320 meclis üyesine değeri 20 bin TL olan İPad dağıtıldı.'' paylaşımını yaptı.

Yarkadaş,  Meclis üyelerinin çoğunun iPadleri imza karşılığı aldığını belirtti.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1772794/yarkadasibbnin-320-meclis-uyesine-ipad-dagitildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.