TFF, 4 takımın ligdeki maçlarını erteledi

TFF, Avrupa kupalarında mücadele eden 4 takımın ligdeki maçlarını erteledi. TFF’den yapılan açıklamada, "Play-off turu, kulüplerimizin grup müsabakalarına kalabilmeleri, ülke futbolumuza katacağı değerler ve ülke puanı açısından oldukça önemli bir aşamadır. Bu hafta sonu oynanması gereken İstanbulspor-Galatasaray, Fenerbahçe-RAMS Başakşehir ve Yukatel Adana Demirspor-Beşiktaş müsabakaları ertelenmiştir" denildi.
Mevlüt Peker
|
22 Ağustos 2023, Salı - 19:17
TFF, 4 takımın ligdeki maçlarını erteledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un Avrupa kupalarındaki mücadeleleri nedeniyle Süper Lig'in 3. haftasında yapacakları maçları erteledi.

TFF tarafından yapılan resmi açıklamada, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde play-off turuna yükseldikleri hatırlatılarak, "Play-off turu, kulüplerimizin grup müsabakalarına geçebilmeleri, ülkemiz futboluna katkıları ve ülke puanı bakımından son derece hayati bir dönemdir. Bu sebeple federasyon olarak, kulüplerimizin bu hafta sonu lig maçlarını ertelemenin faydalı olacağı sonucuna ulaşılmıştır." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un rakip takımlarının lig maçlarının da aynı şekilde ertelendiği belirtilerek, "Federasyonumuzun UEFA turnuvalarında mücadele eden bu dört kulübümüzün bu hafta sonu oynayacakları lig maçlarının ertelenmesi kararı, kulüplerimiz tarafından da olumlu karşılanmıştır. Bu nedenle bu hafta sonu yapılması gereken İstanbulspor-Galatasaray, Fenerbahçe-RAMS Başakşehir ve Yukatel Adana Demirspor-Beşiktaş maçları ertelenmiştir. Maçların yeni tarihleri ilerleyen zamanlarda duyurulacaktır. Bu dönemde elde edilecek her puanın kritik olduğu bir sezonun içinde, play-off turundaki mücadelelerinde kulüplerimize başarılar dileriz." şeklinde ifadelere yer verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095601/tff-4-takimin-ligdeki-maclarini-erteledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.