Park kavgası: Satır, döner bıçağı ve sopalarla dükkan bastılar…

Gaziantep’te bir grup şehir eşkıyası, “park” kavgası sebebiyle bir iş yerini satır, döner bıçağı, sopa ve bıçaklarla bastılar.
Mevlüt Peker
|
23 Ağustos 2023, Çarşamba - 22:17
Park kavgası: Satır, döner bıçağı ve sopalarla dükkan bastılar…

Gaziantep şehrinde bir grup, motosikletlerini dükkan önüne park etmek istedikleri esnaf tarafından uyarıldıktan sonra, esnafın iş yerine saldırdı. Saldırganlar satır, sopa ve bıçak gibi aletlerle donanmıştı. Araya girmeye çalışan 2 kişi yaralandı.

Olay, Şahinbey ilçesinde bulunan İnönü Caddesi'nde akşam saat 21.00 civarında meydana geldi.

Olayın başlangıcında bir motosiklet sürücüsü, cadde üzerindeki bir dükkanın önüne motosikletini park etmeye çalıştı. Ancak, dükkan sahibi olan yabancı uyruklu esnaf tarafından uyarıldı. Bu uyarı sonrasında aralarında tartışma çıktı. Tartışma sonrasında motosiklet sürücüsü olay yerinden ayrıldı. Ancak daha sonra 7 kişiyle geri dönerek dükkanı bastılar.

Saldırganlar, iş yerine gelirken bıçak, sopa ve satır gibi aletlerle donanmıştı. İş yeri sahiplerine tehditler savurduktan sonra saldırıya geçtiler.

Olayı gören çevredeki diğer vatandaşlar araya girmeye çalıştılar. Ancak bu müdahale sırasında 2 kişi yaralandı. Bu kişilerden biri aldığı satır darbesi nedeniyle kolundan yaralandı. Saldırıya dair güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler de bulunuyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095783/park-kavgasi-satir-doner-bicagi-ve-sopalarla-dukkan-bastilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.