İYİ Parti Ankara teşkilatı onlarca otobüs kaldıracak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partinin yol haritasını açıklayacağı 26 Ağustos'ta Afyonkarahisar'da gerçekleşecek organizasyon için İYİ Parti Ankara teşkilatı 36 otobüs kaldıracak.
Ankara Masası
|
24 Ağustos 2023, Perşembe - 14:03
İYİ Parti Ankara teşkilatı onlarca otobüs kaldıracak

İYİ Parti,  26 Ağustos'ta Afyonkarahisar büyük bir organizasyon gerçekleştirilecek. 

Önce kapalı spor salonunda yapılacağı açıklanan etkinlik katılım yoğunluğu nedeniyle açık hava toplantısına dönüştürüldü.

Kocatepe yolu üzerindeki boş alanda yapılacak etkinlikte  Türk devletlerini simgeleyen çadırlar kurularak bir şölen havası oluşturulmaya çalışılacak.

Yol haritasını açıklaması bekleniyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İYİ Parti’nin yol haritasını ortaya koyacağı ve yeni bir siyaset tarzı tarif edeceği ifade edilen konuşmasını da bu alanda yapması bekleniyor. İYİ Partili yetkililer Meral Akşener'in   'Büyük Taarruz'un yıldönümünde, günün ruhuna uygun bir konuşma yapacağını ifade ediyor.

Ankara teşkilatı akın edecek

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu liderliğinde başkentteki partililer de Afyonkarahisar'daki etkinliğe katılmak için yoğun talepte bulunuyor.

Edinilen bilgiye göre  İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı partililerden gelen talebi karşılamak için toplam 36 otobüs kaldıracak. Otobüslerle yüzlerce kişi etkinlik alanına taşınacak.

Geçtiğimiz günlerde de Faruk Köylüoğlu, il divan kuruluyla olağanüstü bir toplantı gerçekleştirmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095913/iyi-parti-ankara-teskilati-onlarca-otobus-kaldiracak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.