Ozan Tufan gollerine devam ediyor

Championship ekibi Hull City'nin formasını giyen Ozan Tufan, 4 maçta 4 gol atarak performansıyla göz doldurdu.
Ankara Masası
|
26 Ağustos 2023, Cumartesi - 09:01
 Ozan Tufan gollerine devam ediyor

Fenerbahçe'den geçtiğimiz sezon Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'nin yolunu tutan Ozan Tufan, 2023/24 sezonuna fırtına gibi bir giriş yaptı. Türk futbolcu, gösterdiği form grafiğiyle parmak ısırtıyor ve gol krallığına koşuyor.

Turuncu-siyahlılar, Championship'in 2. haftasında sahasında taraftarı önünde S. Wednesday karşısında 4-1'lik galibiyete uzanırken milli futbolcu Ozan Tufan, yaptığı hat-trickle galibiyetin başkahramanı olmuştu.

28 yaşındaki oyuncu; 45+5 (P), 58 ve 70. dakikalarda ağları ağları sarsarken Hull'un 4. golü 85'te Aaron Connolly'den gelmişti.

İngiliz ekibindeki ikinci sezonunu geçirirken başarılı orta saha, geçen sezon 44 karşılaşmada görev alarak 8 kez ağları sarsmayı başarmıştı. Ozan Tufan, ligin 4. haftasında oynadıkları Bristol maçında da gollerine devam etti ve gol krallığına göz kırptı.

İngiltere Championship'te Hull City, Championship'in 4. haftasında sahasında Bristol City'yi konuk etti. Mücadelenin 17 dakikasında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City adına sahneye Ozan Tufan çıktı. Tufan, mücadelenin 17. dakikasında attığı golle bu sezonki gol sayısını da 4'e çıkarmış oldu. Ozan Tufan böylece bu sezon, oynadığı 4 maçta 4 gol atarak dikkat çekici bir performansa imza atıyor ve Championship'te şimdiden gol krallığına göz kırpıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096203/ozan-tufan-gollerine-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.