ABB, Ankara'da üniversite okuyacak öğrencileri AŞTİ'de karşılayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'ya okumaya gelen öğrenciler için AŞTİ'de danışma masası kurdu. Ekipler, üniversite adaylarına Ankara’yı tanıtarak danışma hizmeti verecek.
Ecem Çetin
|
28 Ağustos 2023, Pazartesi - 13:45
ABB, Ankara'da üniversite okuyacak öğrencileri AŞTİ'de karşılayacak!

Üniversite tercihlerinin açıklanmasının ardından öğrenciler, kazandıkları üniversitelere giderek kayıt yaptıracak. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de şehir dışından Ankara'daki  üniversitelere kayıt yaptırmak için gelen üniversite adayları için harekete geçti. ABB, öğrencileri AŞTİ'de karşılayacak. 

Öğrenciler için kurulan ‘Dayanışma Noktası’nda  öğrencilerin soruları cevaplanarak yönlendirme yapılacak

"Ankara'yı tanıtacak ve sunduğumuz imkânları anlatacağız"

ABB Başkanı Mansur Yavaş,  kurulan Danışma Masası’nı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Yavaş, şu ifadeleri kullandı

“Gençler Merhaba… Siz ‘Üniversite Ankara'da Okunur’ deyince biz de sizin için karşılama komitesi kurduk. Kayıt dönemi boyunca AŞTİ’deki Dayanışma Noktamızda sizi ağırlayacak, Ankara'yı tanıtacak ve sunduğumuz imkânları anlatacağız. Uğramayı unutmayın, belki denk de geliriz.”

“Üniversite Ankara’da Okunur” sloganıyla açılan stantta yükseköğrenim kaydı yaptırmaya gelen öğrencileri AŞTİ’de karşılayan ekipler Ankara’yı tanıtacak. Ekipler barınma, ulaşım, tanıtım gibi birçok alanda öğrencilere danışmanlık hizmeti verecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096483/abb-ankarada-universite-okuyacak-ogrencileri-astide-karsilayacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.