Orman yangınına giden arazöz ile iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı!

Antalya-Isparta karayolunda orman yangınına müdahale talimatı alan ve yangın bölgesine giden arazöz ile iki otomobilin çarpışmasından mütevellit trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi de yaralandı.
Mevlüt Peker
|
28 Ağustos 2023, Pazartesi - 22:31
Orman yangınına giden arazöz ile iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı!

Burdur'un Bucak ilçesinde, feci bir trafik kazası meydana geldi. Olay, Antalya-Isparta karayolu üzerinde gerçekleşti.

Olayın detaylarına göre, yangın ihbarına yanıt vermek için yola çıkan İsa D. (46) adlı Orman İşletme Müdürlüğü personelinin kullandığı 15 PF 630 plakalı arazöz, ilerlemekte olan Gökhan Zengin'in idaresindeki 32 LZ 106 plakalı otomobil ile adı öğrenilemeyen sürücüsüne ait 06 DLT 921 plakalı otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kaza sonrasında, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan bildirim üzerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ilk yardımı yaptıktan sonra yaralılar İsa D., Özkan A. (28) ve Furkan Süleyman A. (23) ile 32 LZ 106 plakalı otomobilde bulunan E.M.Z. (15), E.Z. (11) ve durumu ağır olan Meltem Z. (42) isimli kişileri ambulanslarla Bucak Devlet Hastanesi'ne taşıdı.

Kazada ağır hasar gören otomobildeki Gökhan Zengin'in ise yapılan incelemeler sonucunda hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve kaza yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra Gökhan Zengin'in cenazesi Bucak Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096538/orman-yanginina-giden-arazoz-ile-iki-otomobil-carpisti-1-olu-6-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.