Otogarda havaya ateş açan maganda yakalandı

İstanbul Esenler’de bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda iki ayrı noktada ve iki ayrı silahla küfürler ederek havaya ateş açan, eline aldığı kasatura bıçakla “önüne geleni keseceğini” söyleyen maganda yakalandı.
Mevlüt Peker
|
29 Ağustos 2023, Salı - 00:45
Otogarda havaya ateş açan maganda yakalandı

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda küfürlü ifadeler kullanarak etrafa rahatsızlık veren ve elindeki kuru sıkı tabanca ile ardı ardına havaya ateş açan M.S.L adlı şüpheli, eylemi sırasındaki silahla birlikte ele geçirilerek gözaltına alındı.

Bayrampaşa'da yer alan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, çevreye küfürler savunan ve sonrasında elindeki silahı rastgele ateşleyen M.S.L adlı şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı ve adli mercilere sevk edildi.

Ayrıca, ilgili görüntülerin aslında eğlence amaçlı çekildiği ve yaklaşık 2 yıl önceye ait olduğu, havaya ateşlenen silahın da kuru sıkı olduğu belirtildi.

Şüpheli şahsın sorgulaması sonucunda, adli yetkililerce "suç işlemek amacıyla örgüte üyelik" suçundan ifadesinin alınması gerektiği ve çeşitli suçlardan hakkında kayıtların bulunduğu anlaşıldı. Şahıs, "Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması" suçundan adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096546/otogarda-havaya-ates-acan-maganda-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.