Otogarda havaya ateş açtı, polislere küfretti, milleti kesmekle tehdit etti!

İstanbul Esenler'de bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bir maganda, polislere ve Türk milletine ağır küfürler ederek elindeki silahı peş peşe havaya ateşledi. Bir başka görüntüde şehir eşkıyası, elinde tuttuğu kasaturayı göstererek önüne geleni keseceğini söylüyor. Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları şahsın derhal yakalanarak cezalandırılmasını talep ediyor.
Mevlüt Peker
|
28 Ağustos 2023, Pazartesi - 19:33
Otogarda havaya ateş açtı, polislere küfretti, milleti kesmekle tehdit etti!

İsminin “Salvator Salih” olduğunu söyleyen maganda, elindeki kasatura ismi verilen bıçakla önüne gelen herkesi keseceğini söylediği görüntüleri de sosyal medyadan paylaşarak meydan okudu.

“Salvator Salih” lakaplı şehir eşkıyasının farklı mekanlarda çektirdiği görüntülerde sürekli olarak elindeki bıçak ve silahlar değişiyor ancak hakaretler ve havaya ateşleme magandalığının aynı kaldığı görülüyor.

Görüntüler bir ofiste, elindeki kasaturayı göstererek önüne geleni keseceğini ağır küfürler eşliğinde dile getiriyor.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın otobüs peronlarında elindeki silahla yine etrafa küfürler savuran ve silahını havaya ateşleyen şehir eşkıyası, yanında bulunan ve arkadaşları olduğunu söylediği kişiler için de havaya ateş ediyor ve arkadaşlarının yanlarında gezdirdiği köpekleri de kameraya gösteriyor.

Üçüncü görüntü ise 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın tamirhane bölümünden. Bu kez magandanın elinde farklı bir silah bulunuyor ama silah ve mekan değişse de küfürler, tehditler ve meskun mahalde havaya ateş açmalar aynı kalıyor.

Sosyal medyada görüntüleri izleyen vatandaşlar, Salvator Salih lakaplı magandanın derhal yakalanarak toplumdan uzaklaştırılması gerektiğinin altını çiziyor.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2096523/otogarda-havaya-ates-acti-polislere-kufretti-milleti-kesmekle-tehdit-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.