Liderlerden 30 Ağustos mesajı!

Siyasi isimler, sosyal medya hesaplarından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladılar.
Ecem Çetin
|
30 Ağustos 2023, Çarşamba - 12:19
Liderlerden 30 Ağustos mesajı!

Bugün 30 Ağustos... 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, büyük bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101. yıldönümü... 

Siyasi isimler, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümü dolayısıyla  sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundular. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, " Her dönemde, her şartta ve her koşulda hakka tapan Türk Milleti’nin mutlak zaferi değişmemiştir, değişmeyecektir! Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü ve şanlı vatanımız için şehadete erişen tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. #30AğustosZaferBayramı’mız kutlu olsun!" 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, " 26 Ağustos günü Büyük Taarruz ile atılan ilk adım, vatanına canını siper etmiş bir milletin tarihin en büyük mücadelesini vermesiyle 30 Ağustos günü zafere ulaşmıştır. Bu kutlu mücadelenin başkomutanı Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. " 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bütün imkansızlıklar karşısında inanç en büyük imkandır. İnanç ve istiklal aşkıyla kazandığımız 30 Ağustos Zaferimizi kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm istiklal kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. "

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Büyük Zaferimizin 101. yılını gururla kutluyor; Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin kumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum."

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "30 Ağustos bu asil milletin imkânsızlıklar içinde verdiği özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi destanının adıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu destanı yazan tüm milli mücadele kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. #30AğustosZaferBayramı kutlu olsun."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096736/liderlerden-30-agustos-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.