KIlıçdaroğlu o ismi geri getiriyor

Cumhuriyet Halk Partisinde seçim sonrası merkezde değişimler yaşandı. CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem oldu. Erdem sonrası partiden ayrılan isimler gündeme geldi. Merkezden ayrılan bir ismi, Kılıçdaroğlu'nun bu kez kişisel medya planlaması ve çalışmalarını yürütmesi göreve getireceği öne sürüldü.
Onur Çetinkaya
|
06 Eylül 2023, Çarşamba - 10:44
KIlıçdaroğlu o ismi geri getiriyor

Cumhuriyet Halk Partisinde seçimin ardından parti içerisinde adeta iç karışıklık çıktı.

Değişim rüzgarlarının estiği partide Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası istendi.

Ancak Kılıçdroğlu, TBMM partisinin grup toplantısında istifa etmeyeceğini yerel seçimlerde partisinin başında olacağını belirtti.

Seçim sonrası CHP'de danışman krizi patlak verdi. Kılıçdaroğlu, başta   Medyadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görev yapan Tuncay Özkan görevden alındı. Partiden birçok kişi de istifa etti.

Kılıçdaroğlu ise CHP’de medya ve sosyal medya yönetimini 6 Temmuz’ta yaptığı görevlendirme ile CHP MYK üyesi Eren Erdem'e teslim etti.

Eren'in gelmesiyle Sosyal medya hesaplarından sorumlu Ali Sinan Acıoğlu ve Basın Danışmanı Ömer Topsakal görevden alındı.

Özkan geri geliyor


CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in ardından ayrılan Tuncay Özkan'ın partiye geri geleceği iddia edildi.

Kılıçdaroğlu'nun Özkan'ı bu kez kişisel medya planlaması ve çalışmalarını yürütmesi için göreve getireceği öne sürüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2097675/kilicdaroglu-o-ismi-geri-getiriyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.