Doğan Aydal'dan Ebrar Karakurt'a destek!

Yeniden Refah Partili Doğan Aydal, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncularından Ebrar Karakurt'a destek verdi. Aydal, "Bir kişinin özel hayatı üzerinden onu değerlendirmek çok sağlıklı değildir. O onların özel hayatı." dedi.
Ecem Çetin
|
06 Eylül 2023, Çarşamba - 16:29
Doğan Aydal'dan Ebrar Karakurt'a destek!

A Milli Kadın Voleybol Takımı büyük bir başarıya imza attı. 

Filenin Sultanları, Sırbistan'ı 3-2 yenerek CEV Avrupa Şampiyonu oldu.

Şampiyonla dönen filenin sultanlarına tebrik yağarken, takımda yer alan ve maçlarda  büyük katkıları bulunan  Ebrar Karakurt bazı isimlerden tarafından hedef alındı. 

Sözcü TV'de "Karşı Karşıya" programına katılan Yeniden Refah Partisi Grup Başkanvekili Doğan Aydal tartışmalara ilişkin konuştu. 

"Bir kişinin özel hayatı üzerinden onu değerlendirmek çok sağlıklı değildir"

Aydal, "Türkiye Cumhuriyeti takımı Avrupa Şampiyonu ve Milletler Ligi şampiyonu oldu. Bunun Türkiye Cumhuriyeti için oluşturduğu çok büyük bir artı değer var. Bunu görmeyip bir kişinin özel hayatı üzerinden onu değerlendirmek çok sağlıklı değildir" dedi.

"O onların özel hayatı"

"Kim aksini söylerse söylesin ben baştan aşağı seyrederken tüylerim diken diken olmadı desem yalan söylerim" diyen Aydal, "Önemli olan bayan mayan, şort giydi bunu düşünmüyorsunuz ki. Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ekibi dünyaya meydan okuyor. Esas olan bakış açısı böyle olsa herkes rahatlayacak. O onların özel hayatı. Türkiye'de deniz kıyılarını kapatamıyorsanız, insanların okullarda bu sporları kanunla yasaklı değilse olaya bir kişinin kıyafeti üzerinden değil, olayın dünya üzerinde oluşturduğu pozitif değerden bakmalarını arzu ederim. Tebrik ediyorum çok da memnun olduğum bir şey. Vargas'ı bilen bilir. Dünya yıldızıdır. Ali Koç'u da tebrik etmek lazım böyle birini kazandırdı diye" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2097721/dogan-aydaldan-ebrar-karakurta-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.