Teknik direktör Çağdaş Atan, Kayserispor'u bıraktı

Teknik direktör Çağdaş Atan, Mondihome Kayserispor'dan ayrıldığını duyurdu.
Mevlüt Peker
|
06 Eylül 2023, Çarşamba - 19:04
Teknik direktör Çağdaş Atan, Kayserispor'u bıraktı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor'un teknik direktörlüğünü yapan Çağdaş Atan, görevinden ayrıldığını duyurdu.

Teknik direktör Çağdaş Atan, sosyal medya platformu X’teki hesabından yaptığı paylaşımda, geride kalan zamanda çok yorulduğunu ve yıprandığını ifade etti.

Ayrılık zamanının artık geldiğini dile getiren teknik direktör Çağdaş Atan, "Transfer tahtası açıldığında Kayserispor yapacağı takviyeler ve mevcut oyuncu grubuyla hak ettiği yerde olacaktır. Başkan Ali Çamlı kulüp için gerçekten büyük bir şans. Büyük Kayserispor taraftarı sizlerden ricam bu muhteşem desteğinizi eksik etmemenizdir. Namağlup bir takım bırakmanın huzuruyla ayrılıyorum şehirden. İçim buruk olsa da hepinizi çok seviyorum değerli Kayseri halkı. Sofranızda her zaman bir tabağım olduğunu bilerek ayrılıyorum bu şehirden. Hakkınızı helal edin." dedi.

Teknik direktör Çağdaş Atan ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e görevde olduğu süre boyunca verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2097739/teknik-direktor-cagdas-atan-kayserisporu-birakti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.