Kızılcık Şerbeti Doğa kimdir?

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı ​Sıla Türkoğlu kimdir? İlk hangi dizide yer aldı? Oyunculuğa ne zaman başladı? İşte detaylar
Ecem Çetin
|
08 Eylül 2023, Cuma - 10:37
Kızılcık Şerbeti Doğa kimdir?

Show TV ekranında ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu hakkında merak edilenleri sizler için derledik. 

Sıla Türkoğlu,  18 Nisan 1999 yılında İzmir'de dünyaya geldi.   Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Sıla Türkoğlu lisede okuduğu sırada oyunculuğa başladı. 

Türkoğlu, ilk olarak 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisinde  Alev karakteriyle oyunculuğa ilk adımı attı. 

Sıla Türkoğlu, 2019 yılında ise Yemin dizisinde kamera karşısına geçmiştir. Ünlü isim dizide Suna karakterini canlandırmıştır. 

Ünlü oyuncu daha sonra  7 Eylül 2020’de yayınlanan Emanet dizisiyle izleyenlerinin karşısına çıktı ve 4 Temmuz 2022'de yayınlanan 416. bölümüyle diziden ayrıldı. 

Sıla Türkoğlu ardından şu sıralar başrolünde yer aldığı  Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekranlara döndü. Türkoğlu, bu diziyle büyük bir çıkış yakaladı ve popülerliğini arttırdı. 

Doğa nasıl bir karakter? 

Doğa, idealist ve disiplinli bir anne olan  Kıvılcım’ın büyük kızıdır. Dişçilik Fakültesinde okuduğu sırada tanıştığı ve aşık olduğu Fatih ile annesinden habersiz evlenir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2097979/kizilcik-serbeti-doga-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.