Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun eski hali gündem oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu, yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekti. Oyuncunun yıllar önceki hali sosyal medyada gündem oldu.
Ecem Çetin
|
14 Ekim 2023, Cumartesi - 17:48
Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun eski hali gündem oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, oyunculuğunun yanında güzelliği ile de konuşulan bir isim.

Türkoğlu'nun son olarak yıllar içindeki değişimi gündeme geldi. Ünlü oyuncunun yıllar önce çekindiği bir kare sosyal medyada gündem oldu. 

Fazla kilolarından kurtulan ve estetik yaptırdığı konuşulan 24 yaşındaki oyuncunun eski haline yorum yağdı. 

İşte o kare; 

Sıla Türkoğlu kimdir? 

18 Nisan 1999 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Sıla Türkoğlu lisede okuduğu sırada oyunculuğa başladı.  Türkoğlu, ilk olarak 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisinde  Alev karakteriyle oyunculuğa ilk adımı attı.  Sıla Türkoğlu, 2019 yılında ise Yemin dizisinde kamera karşısına geçmiştir. Ünlü isim dizide Suna karakterini canlandırmıştır. Ünlü oyuncu daha sonra  7 Eylül 2020’de yayınlanan Emanet dizisiyle izleyenlerinin karşısına çıktı ve 4 Temmuz 2022'de yayınlanan 416. bölümüyle diziden ayrıldı. Sıla Türkoğlu ardından şu sıralar başrolünde yer aldığı  Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekranlara döndü. Türkoğlu, bu diziyle büyük bir çıkış yakaladı ve popülerliğini arttırdı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105008/kizilcik-serbetinin-dogasi-sila-turkoglunun-eski-hali-gundem-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.