BBP'den yerel seçim kararı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, yerel seçimlere dair konuştu. Cumhur İttifakı'nın ruhuna sadık olduklarını belirten BBP Lideri, kendi logo ve kendi adaylarıyla yerel seçimlere gireceklerini duyurdu.
Onur Çetinkaya
|
09 Eylül 2023, Cumartesi - 15:11
BBP'den yerel seçim kararı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ve yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Destici'den çağrı 

BBP Lideri Destici,  seçim öncesi ve sonrasında dindarlara ve başörtülülere sözlü ve fiili saldırıların arttığını ifade ederek, bu tavır içindekileri aklı selime, başkalarının fikrine, siyasi görüşüne ve giyimine saygılı ve hoşgörülü olmaya çağırdı.

"Kendi logomuz ve adaylarımızla sahada olacağız"

Cumhur İttifakı'nın ruhuna sadık olduklarını belirten BBP Lideri, kendi logo ve kendi adaylarıyla yerel seçimlere gireceklerini duyurdu. 

Destici, "Şimdi önümüzdeki seçimlerle ilgili hazırlığımız ve gayretimiz şudur. Biz bütün seçim çevrelerinde büyükşehir, il, ilçe, belde, aynen genel seçimlerde olduğu gibi adaylarımızı hazırlıyoruz ve inşallah kendi adımız, logomuz ve adaylarımızla sahada olacağız. Tabii Cumhur İttifakı'nın ruhuna sadığız. O ruh 15 Temmuz'da darbeye direnen ruhtur. Zaten Cumhur İttifakı 15 Temmuz darbe gecesi sokaklarda kurulmuştur. O ruh, devletin varlığını, ülkesinin bütünlüğünü, milletinin istiklalini ve istikbalini önceleyen ruhtur. Bu konuda da BBP olarak üzerimize düşen bir şey olursa elbette yaparız. Geçmişte nasıl yapmışsak bundan sonra da yaparız."

Destici, geçen yerel seçimlerde sadece dörtte bir yerde aday göstermelerine rağmen 11 belediye, 300'ün üzerinde meclis üyesi ve onlarca il genel meclisi üyesi kazandıklarını aktararak, "Bu sefer inşallah kazanacağımız belediye sayısı 100'ün üzerinde olacaktır, kazanacağımız meclis üyesi sayısı 1000'in üzerinde olacaktır, kazanacağımız il genel meclisi üyesi sayısı da inşallah 100'ün üzerinde olacaktır, hedefimiz budur." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098224/bbpden-yerel-secim-karari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.