Bambaşka Biri dizisi başlıyor

Başrollerini başarılı oyuncular Burak Deniz ve Hande Erçel'in paylaştığı "Bambaşka Biri" dizi, ilk bölümüyle bugün saat 20.00'de FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
Zeliha Demirci
|
11 Eylül 2023, Pazartesi - 13:02
Bambaşka Biri dizisi başlıyor

Türk dizilerinin uluslararası alanda büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen yapımcısı TİMS&B Productions, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği FOX'un yeni dizisi "Bambaşka Biri" için heyecanlı bir geri sayım başlattı.

Burak Deniz ve Hande Erçel'in paylaştığı dizi, ilk bölümüyle 11 Eylül Pazartesi (bugün) saat 20.00'de FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.


Hande Erçel, "Bambaşka Biri" dizisinde gözü kara bir Cumhuriyet Savcısı olan Leyla Gediz karakterine hayat veriyor. Leyla Gediz, üç yıl sonra İstanbul'a dönerek esrarengiz ve zorlu bir cinayet davasıyla karşı karşıya kalır.

Soruşturma sırasında ünlü ve başarılı bir haber spikeri olan Kenan'la tanışır ve hayatı kökten değişir. Leyla, cinayet davasıyla uğraşırken aynı zamanda en yakın çevresiyle büyük sınavlar verecektir.

Dizide Burak Deniz ise Türkiye'nin en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk karakterini canlandırıyor. Kenan, İstanbul'da işlenen bir cinayetin soruşturmasında Savcı Leyla ile tanışır ve ikisi bir maceranın içine sürüklenir.

İlk görüşte etkilendiği bu güzel kadın, Kenan'ı derinden etkiler, ancak gizemli olayların içinde sürekli olarak bir araya gelmeleri ikiliyi zorlu bir deneyimin beklediğinin işaretidir.

Dizinin yönetmen koltuğunda reyting rekorları kıran dizilere imza atan Neslihan Yeşilyurt otururken, senaryosunu başarılı dizilerle adını duyuran senarist Ethem Özışık kaleme aldı.

"Bambaşka Biri"nin kadrosunda ayrıca Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Berrin Arısoy, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Uğur Uzunel ve Polen Emre gibi usta oyuncular da yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098503/bambaska-biri-dizisi-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.