Whatsapp sözleşmesi kabul ettim mi nasıl anlaşılır?

Milyonlarca vatandaş, WhatsApp sözleşmesini araştırıyor. WhatsApp kullanıcıları ise gündeme gelen Whatsapp sözleşmesi hakkında detaylı bilgi edinmek için arayışa koyuldu. Peki Whatsapp sözleşmesini kabul edip etmediğiniz nasıl anlaşılır? İşte yanıtı..
Büşra Bayrak
|
12 Eylül 2023, Salı - 16:40
Whatsapp sözleşmesi kabul ettim mi nasıl anlaşılır?

Her akıllı telefon kullanıcısının hafızasında yer aldığı WhatsApp uygulaması gün içinde en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor.

Kimileri iş için kimileri ise sosyal paylaşımları için ilgi gösteriyor. Popüler uygulamalardan biri olan  WhatsApp Şubat ayında yayınladığı sözleşme ile bu sözleşmenin kabul edilmemesi durumunda uygulamayı kullanamayacakları belirtildi.

Whatsapp sözleşmesini kabul edip etmediğinizi anlamanın ise kolay bir yöntemi var.

WhatsApp sözleşmesini kabul ettiğinizde veya güncellediğinizde, genellikle bir onay mesajı veya bildirim alırsınız. Sözleşmeyi kabul etmek için uygulamada veya tarayıcı üzerinden bir dizi adımı takip etmeniz gerekebilir. 

WhatsApp Bildirimler

WhatsApp, sözleşmeyi kabul ettiğinizde bir bildirim gönderebilir. Bu bildirim, uygulama içinde veya mobil cihazınızın bildirim çubuğunda görüntülenebilir. Bildirim, sözleşmenin kabul edildiğini ve yeni koşulların yürürlüğe girdiğini belirten bir mesaj içerebilir.

WhatsApp Sözleşme Detayları

WhatsApp uygulamasının ayarlar veya hesap bölümünde, sözleşme kabulü ve güncellemeleri hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Genellikle bu bölümlerde sözleşme metni ve kabul tarihi gibi bilgilere erişebilirsiniz.

E-posta Onayı

WhatsApp, sözleşme kabulünüzü bir e-posta ile de onaylayabilir. Eğer bu e-posta adresiyle hesap kaydınız ilişkilendirilmişse, bu e-postayı alırsınız.

WhatsApp Web

Eğer WhatsApp Web kullanıyorsanız, sözleşmeyi kabul etmek için tarayıcı sürümünde de bu onay sürecini takip edebilirsiniz.

    Eğer WhatsApp sözleşmesini kabul edip etmediğinizi net bir şekilde görmekte zorlanıyorsanız, WhatsApp uygulamasını açın ve ayarlar bölümünden hesap veya gizlilik seçeneklerine giderek, sözleşme kabulü ve güncellemeleri ile ilgili bilgilere erişmeye çalışın. 

    Eğer hala net bir şekilde bulamıyorsanız, WhatsApp müşteri hizmetleri veya destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

    http://www.ankaramasasi.com/haber/2098686/whatsapp-sozlesmesi-kabul-ettim-mi-nasil-anlasilir
    İlginizi Çekebilir

    Yorumlar (0)

    Yorumunuz İletilmiştir.