Kuduz gibi başörtülü kadınlara saldırıp başlarını açmaya çalıştı

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası başörtülü kadınlara yönelik gerçekleştirilen faşist saldırılar iyice arttı. Son olarak Esenyurt’ta bir kadın, gördüğü tüm tesettürlü kadınlara saldırarak başlarını zorla açmaya çalıştı.
Mevlüt Peker
|
13 Eylül 2023, Çarşamba - 18:59
Kuduz gibi başörtülü kadınlara saldırıp başlarını açmaya çalıştı

2002 yılından beri iktidarda olan Recep Tayyip Erdoğan için, 14 Mayıs 2023 tarihindeki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi “Erdoğan kazanırsa kadınların başları zorla kapatılacak” korkusu salan güruh, 28 Mayıs 2023’teki ikinci turda halkın yüzde 52,18’inin Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih ederek 13. Cumhurbaşkanlığına getirmesiyle “Erdoğan’ın gitmesi” için son umutlarını da kaybedince gerçek yüzlerini göstermeye başladı.

Ölmeden önce dünya gözüyle Erdoğan’ın gittiğini görmek isteyen faşist müstekbirler arzuları gerçekleşmeyince metrolarda, hastanelerde, sokaklarda başörtülü kadınlara saldırarak başlarını zorla açma zorbalığına girişmeye başladılar.

Yaptırım yetersizlikleri sebebiyle hayli cüretkar ve saldırgan hareket eden faşist yobazlara İstanbul Esenyurt’ta bir yenisi daha eklendi.

Esenyurt’ta yoldan geçen başı kapalı kadınlara saldıran ve başlarını zorla açmaya çalışan bir kadın, faşist zihniyetin içinde bulunduğu ruhsal durumu ortaya koydu.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde saldırgan kadının, yoldan geçen tüm başörtülü kadınlara saldırdığı ve başlarını zorla açmaya çalıştığı görülüyor. Kadının hedefinin sadece başı kapalı insanlar olduğu, yanında çocuğu bulunan başörtülü kadınlara dahi saldırarak başlarını açmaya çalıştığı net olarak seçilebiliyor.

Videoya yapılan yorumlarda kadına çok sert tepkiler var. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Esenyurt’ta yoldan geçen kapalı kadınlara saldıran bu itin aşıları yapılıp acilen barınağa kapatılması gerek” ifadelerini kullandı.

Yakalandı

Esenyurt'ta, başörtülü kadınlara saldıran şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Bağdat Caddesi'nde kimliği henüz öğrenilemeyen bir kadının, başörtülü bir kişiye saldırdığı tespit edildi. Ayrıca, bu şüphelinin başka bir başörtülü kadını da takip ettiği ve caddedeki araçlara tekme attığı görüldü.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelinin kimliğini belirledi. Şüpheli kadın gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Valilikten açıklama

İstanbul Valiliği yazılı açıklamasında, bugün saat 14.20 civarında Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi'nde, bir kadının çevresindeki insanlara saldırdığı olayı soruşturduğunu duyurdu.

Açıklamada, "Söz konusu olayı gerçekleştiren ve akli dengesi yerinde olmadığı tespit edilen S.J. adlı kadın, Esenyurt ilçesinde gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili adli süreç başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098968/kuduz-gibi-basortulu-kadinlara-saldirip-baslarini-acmaya-calisti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.