NASA’dan UFO raporu: Evrende yalnız değiliz!

NASA’nın UFO raporu yayımlandı. NASA Başkanı Bill Nelson, “Evrende başka bir yaşam formu olduğuna inanıyor muyum diye bana sorarsanız, kişisel cevabım evet” dedi.
Mevlüt Peker
|
14 Eylül 2023, Perşembe - 20:34
NASA’dan UFO raporu: Evrende yalnız değiliz!

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), Tanımlanamayan Uçan Nesne (UFO) fenomeniyle ilgili yeni bir rapor sunarak bu gizemli olayları ele aldı. NASA Başkanı Bill Nelson, düzenlenen panele katılarak kişisel inancını paylaştı ve "Evrende başka bir yaşam formu olduğuna inanıyor muyum diye bana sorarsanız, kişisel cevabım evet" dedi.

Washington DC'de gerçekleşen panele, NASA Başkanı Bill Nelson, NASA Bilim Direktörü Nicola Fox, NASA Bilim Departmanı Araştırmaları Yönetici Yardımcısı Dan Evans ve Simons Vakfı Kurucusu ve UAP'leri araştıran NASA ekibinin başkanı David Spergel gibi isimler katıldı.

Raporda, NASA'nın uzay keşifleriyle ilgili tamamen şeffaf olduğu ve yalnızca bilimsel verilere dayalı bilgi paylaşımı yaptığı vurgulandı. Raporda ayrıca, şu ana kadar bilimsel olarak açıklanamayan herhangi bir "gizemli gök cismi"nin olmadığı ifade edildi. Nelson, açılış konuşmasında, "Geçmişte ve günümüzde yaşam belirtileri arıyoruz ve her şeyin nasıl meydana geldiğini anlamak DNA'mızın derinliklerinde yatıyor" dedi. Nelson, ayrı bir açıklamada ise, "Evrende başka bir yaşam formunun varlığına inanıyor muyum? Kişisel cevabım 'evet' olacaktır. Ancak bilim insanları olarak matematiksel ihtimalleri düşündüğümüzde, milyarlarca yıl süren galaksiler ve yıldızlar arasında kayboluyoruz" ifadelerini kullandı.

"Bugün buradayız, varsayımları ve komploları bilimden ayırmak için"

Bir gazetecinin geçtiğimiz günlerde Meksika hükümeti tarafından yayınlanan ve bir uzaylıya ait olduğu iddia edilen mumya görüntüleriyle ilgili sorduğu soruya yanıt veren Nelson, "Bugün buradayız, varsayımları ve komploları bilimden ayırmak için buradayız ve bunu bilimsel verilerle yapabiliriz. Söz konusu videonun dışında elimizde herhangi bir veri yok" dedi.

NASA, ayrıca UAP'lerle ilgili çalışmalarını denetleyecek ve federal kurumlar arasında iletişim kuracak bir UAP Araştırma Direktörü işe alacağını duyurdu.

"Gezegenimizin en büyük gizemlerinden biri" Nicola Fox, UAP araştırmalarını "gezegenimizin en büyük gizemlerinden biri" olarak nitelendirdi ve bu alandaki temel sorunun "veri yetersizliği" olduğunu belirtti.

Ayrıca, NASA'nın yakın gelecekte uzayda bulunan ve Dünya üzerinde gözlem yapacak araçlara UAP gözlem sensörleri yerleştirmeyi planladığını ve uzay ve UAP çalışmalarında yapay zekadan faydalanmayı hedeflediğini söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2099256/nasadan-ufo-raporu-evrende-yalniz-degiliz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.