Yalı Çapkını başlıyor... Seyran ve Ferit yeniden evleniyor!

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını geri dönüyor. Hayranların merakla beklediği dizi ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
15 Eylül 2023 13:43
GÜNCELLEME
15 Eylül 2023 13:57
Yalı Çapkını başlıyor... Seyran ve Ferit yeniden evleniyor!
Ecem Çetin Editör

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi bu akşam yeni sezonuyla izleyenlerle buluşacak. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Ferit vurulduktan sonra acil İstanbul’a getirilir. Seyran, Ferit’in yanından ayrılmazken, başta Gülgün olmak üzere herkes Seyran’a çok kızgındır. Ferit’in gireceği ameliyat da risklidir. Suna ise o arbedede Saffet Ağaların evinden kaçmış, Seyran’ın yanındadır ve ona destek olmaktadır.Hatice, Saffet ve Halis Ağa’yla görüşerek daha fazla kaosun çıkmasını engeller ve Saffet Ağa konusunun kapanmasını sağlar. Ferit’le Seyran’ın aşkı engel tanımazken, Kazım da avantajlı duruma geçer ve bu konumdan yararlanır.İfakat; Seyran ve Ferit’in birlikteliğini desteklemek zorunda kalır. Seyran ve Ferit birbirlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, yeniden evlenirler. Halis Ağa ise tüm yaşananlardan sonra kızı Nükhet ile torunu Kaya’yı İstanbul’a yanına çağırır.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi  Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor. 
Dizinin oyuncu kadrosunda, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak,  Diren Polatoğulları  gibi isimler yer alıyor. 
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa