Ankaragücü "izdiham" krizinin sorumlusunu buldu

MKE Ankaragücü, Fenerbahçe ile oynadığı maçta ceza yemesine neden olan “izdiham” krizinin sorumlusunu buldu. Kapıların geç açılmasından sorumlu olan özel güvenlik çalışanları bir bir tespit edildi.
Mevlüt Peker
|
16 Eylül 2023, Cumartesi - 23:34
Ankaragücü "izdiham" krizinin sorumlusunu buldu

MKE Ankaragücü Spor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasında Fenerbahçe ile gerçekleştirdikleri mücadele sonrası oluşan kalabalık ve kaos hakkında yeni bir duyuru yayımladı.

Klüp yetkilileri, bu konuda incelemeler yapıldığını ve "Fenerbahçe maçına öncesinde yapılan toplantılarda kapıların tamamının açık olacağının net bir şekilde ifade edilmiş ve doğrulanmış olmasına karşın, bir kapının geç açılmasının yarattığı izdihamın faillerinin belirlendiği" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, taraftarların sunduğu ve stadyum kameralarının kaydettiği görüntülerin dikkatli bir şekilde incelendiği belirtildi. Açıklamada şöyle devam edildi:

"Geç açılan kapının yarattığı izdihamda sorumlu olan özel güvenlik şirketinin çalışanları belirlenmiştir. Görevlerini yerine getirmeyen güvenlik müdürü ve personel artık kulübümüzde çalışmayacaklardır. Ek olarak, taraftarlarımızın stadyuma sorunsuz ve güvenceli bir biçimde giriş-çıkış yapabilmeleri için ek önlemler alınmıştır."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2099803/ankaragucu-izdiham-krizinin-sorumlusunu-buldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.