Bebeğin düğün kurşunuyla ölümü: 1 kişi tutuklandı

Kilis'te sözde düğün eğlencesinde 1 bebeğin ölümüne, 2’si çocuk 3 kişinin de yaralanmasına neden olan şahıs tutuklandı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2023 19:03
GÜNCELLEME
18 Eylül 2023 19:12
Bebeğin düğün kurşunuyla ölümü: 1 kişi tutuklandı
MP
Mevlüt Peker Editör

Kilis'te bir düğün kutlaması sırasında pompalı tüfekle gerçekleştirilen ateş açma eylemi sonucunda 7 aylık Bayram Mert Filik hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kilis Polis Teşkilatı, olaya dair yürüttüğü soruşturmayı Cumhuriyet Başsavcılığı gözetiminde sürdürüyor.

Namık Ünler Paşa Mahallesi'nde düzenlenen çeyiz alma etkinliği sırasında meydana gelen trajik olayda, bir kişinin pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu 7 aylık Bayram Mert Filik yaşamını yitirdi. Ayrıca, 2 çocuk dahil 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak H.A, A.K. ve R.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden R.A. tutuklanırken, diğerleri adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yaralanan Zeliha Filik (31), Hatice Geyyaz (11) ve İkra Fatma Geyyaz (5) hastanede tedavi altına alındı.

Polis Teşkilatından Açıklama

    Kilis İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamada, "Olayın zanlıları H.A, A.K. ve R.A., Kilis Polis Teşkilatı'nın yürüttüğü operasyonlar neticesinde yakalanmıştır. 17 Eylül 2023 tarihinde Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen H.A. ve A.K. adli kontrol koşuluyla serbest bırakılmış, R.A. ise 18 Eylül 2023 tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

    Yorumlar (0 yorum)
    Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
    Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.