19 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları

Selamlar sevgili astroloji meraklıları! Bugün 19 Eylül 2023. Yeni bir güne uyandık ve gökyüzü bize bugün ne mesajlar gönderiyor, merak ediyor musunuz? Aşkta, işte, sağlıkta ve daha pek çok alanda bugünü nasıl daha verimli ve anlamlı kılabiliriz? İşte 12 burcun günlük yorumları...
Zeliha Demirci
|
19 Eylül 2023, Salı - 01:37
19 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları

Uzman astrologlar, gezegenlerin bugünkü konumları ve hareketleri ışığında, sizin için dikkat çeken en önemli noktaları değerlendirdi. Biz de hayatınıza biraz rehberlik, biraz da ilham katmak için derledik. Bugüne özel burç yorumlarına göz atmayı unutmayın!

Koç (Aries) - 21 Mart - 19 Nisan

Gerçek mi, kurgu mu? İkisi arasındaki çizgi bugün biraz bulanık olabilir, çünkü Güneş, gizemli Neptün'e karşı duruyor. İlk izlenim bugün yeterli değil, bu yüzden herhangi bir karar almadan önce dikkatli olun. Detayları iyi okuyun ve gerçeği anlamaya çalışın. Eğer bu işe yaramazsa, içgüdülerinizi kullanın. 20 dakikalık bir meditasyon ilham ve enerji kanallarınızı açabilir. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi mutlaka yazın. Güvendiğiniz bir arkadaşınızla tartışın. Ama belki de son kararı yarına bırakmak en iyisi olabilir... Eğer mümkünse, fikirlerin üzerine bir gece uyuyun, Kim bilir? Sabah olduğunda, şeyler kendiliğinden çözüme kavuşmuş olabilir.

Boğa (Taurus) - 20 Nisan - 20 Mayıs

Yorumlara kimin ihtiyacı var? Senin değil, Boğa. Bugün, özgüvenli Güneşi, gizemli Neptün'e karşı. Eğer önemli bir karar almanız gerekiyorsa, topluluktan geri bildirim almayı pas geçin. Dışarıdan gelen görüşler sizi daha da yorabilir ve kendi perspektifinizden şüphe etmenize yol açabilir. Eğer bu süreçte büyük bir grupla iletişime geçmek zorundaysanız son kararı birkaç gün ertelemeyi deneyin. Tüm ekip, üzerine düşünme süresinden fayda görebilir ve biraz düşündükten sonra daha net bir kararla masaya dönebilirsiniz.

İkizler (Gemini) - 21 Mayıs - 20 Haziran

Motorlarınız çalışıyor, İkizler, ama nereye gidiyorsunuz? Bugün, flu bir Güneş-Neptün karşıtlığı yargı yeteneğinizi bulandırabilir. Yüksek hedefleriniz söz konusu olduğunda, onlara ulaşmak için birkaç farklı plan üzerinde düşünebilirsiniz. Hangisini seçmelisiniz? Tüm araştırmalarınızı yapmış olsanız bile, hala emin olmayabilirsiniz. Emin olmadığınız bir şeye atlamak yerine, güvendiğiniz ekibin perspektiflerini alın. Karışıma (sadece birkaç) ek görüş ekleyerek, bir karara varmanıza yardımcı olabilir. Hala kararsız mısınız? Büyük hamleler yapmadan önce bunun üzerine bir gece uyuyun. Büyük bir adım atıyorsanız, doğru olanı yaptığınızdan emin olun.

Yengeç (Cancer) - 21 Haziran - 22 Temmuz

Dostlarını ve iş arkadaşlarını desteklemek, kendi ruh sağlığın pahasına olmamalı, canım Yengeç. Ancak, bugün yaşam kaynağı Güneş ile fedakar Neptün arasındaki karşıtlıkla bir kişi ile olan ilişkinin seni yormaya başladığını fark edebilirsin. Hemen ortadan kaybolmana gerek yok sadece biraz uzaklaş ve enerjini yeniden doldur. Konuşmalarını sessize al ve iradeni güçlendir. Farklı bir çevre ile takılmak istiyorsan takıl kimseyi davet etmek zorunda değilsin. Aynı şey kariyerin için de geçerli. Zaten işlerle boğuluyorsan, ek projeler ya da görevler almadan önce dikkatlice değerlendir. Eğer önemli bir fırsat gibi görünüyorsa, "yaşam kaliteni" dengede tutmak için başka bir yükümlülüğü de bırakabilirsin.

Aslan (Leo) - 23 Temmuz - 22 Ağustos

En yırtıcı Aslanlar bile zaman zaman ekstra bir çift peneçeye ihtiyaç duyar. Bugün, kendi kendine yeten Güneş, hassas Neptün ile yıllık kozmik kavgasına girerken, zor bir durumda kendini bulabilirsin. Eğer zorlanıyorsan, süper özgüvenli bir profil oluşturma. İçine dön. Bu durumdan geçmen bazıları için fazlasıyla mutluluk olacaklar! Muhtemelen onları birkaç zor durumdan kurtarmışsın ve şimdi onların bu iyilikleri geri ödemesinin zamanı—sessizce acı çekmekten çok daha iyi bir seçenek! Birisi mi iyiliğini zayıflık olarak mı algılıyor? Güç gösterisi yapma zamanı olabilir. Taleplerine karşı çık ve saçma sapan isteklere hayır de.

Başak (Virgo) - 23 Ağustos - 22 Eylül

Yavaşla, Başak! Karar verme becerilerin bugün biraz bozuk olabilir, çünkü Güneş, sisli Neptün ile kafa karıştırıcı bir karşıtlık yapıyor. Güneş, burcunda parlarken, içgüdülerine ve kaprislerine yenilmene neden olabilir. Ama Neptün ortaklıklar alanında olduğu için, önemli bir ittifak hakkında bazı kritik bilgileri kaçırıyor olabilirsin. Herhangi biriyle iç kurmadan önce, tüm gerçeklere sahip olduğundan emin ol. Bu birliği kurmak gerçekten akıllıca bir seçim mi? Emin değilsen, bir adım geri at. Taahhüt konusunda acele etmene gerek yok. Bunun yerine, durumu yavaşça değerlendir. Zaman gerçekten doğruyu söyleyecektir.

Terazi (Libra) - 23 Eylül - 22 Ekim

İnsanlara yardım etmekle onların ağır işlerini yapmak arasında büyük bir fark var. Güneş'in fedakar Neptün ile zorlu bir karşıtlık oluşturduğu bugünde Wonder Woman taklidini yapmaya meyilli olabilirsin. Ancak, başkasının sorunlarının yükü altında ezilmeden önce, durum değerlendirmesi yap. Kendi sınırlarını koruyor musun, Sevgili Terazi yoksa, kendini feda edip kurtarmaya mı koşuyorsun? Eğer durum ikincisiyse, altın kementini bırak ve ne kadar dahil olman gerektiğini gerçekten anlaman için kendine düşünme molası ver. 

Akrep (Scorpio) - 23 Ekim - 21 Kasım

Spot ışığı biraz fazla mı parlak senin hoşuna gitmeyecek bir şekilde mi? Bugün, cesur Güneş'in gizemli Neptün ile zorlu bir karşıtlık oluşturduğu bir gün ve özel hayatının hangi yönlerini kamuya açık bir şekilde paylaşmak istediğine karar vermede zorlanabilirsin. İçinde heyecanla patlamak üzere olan bir haber varsa, bu büyük gelişmeleri kutlamak için gökyüzüne bağırmak seni mutlu edebilir. Belki yakın zamanda hayalindeki bir işi kapmışsındır, dairenizi Pinterest'e uygun bir şekilde dekore etmişsindir veya en muhteşem grubu canlı performansla izlemişsindir. Sosyal medyada birkaç post ile övünmekte bir sakınca yok. Sadece bu haberi paylaşmaya tamamen hazır olduğundan emin ol. Ayrıca, hala yapım aşamasında olan kararları bozmak istemezsin.

Yay (Sagittarius) - 22 Kasım - 21 Aralık

Evle ilgili bir konuda biraz garip hissediyorsan ve neyin canını sıktığını anlayamıyorsan, finansal durumlarını kontrol et. Bugün, dördüncü evinde yer alan yerinde Satürn'ün uyumu, mali ve duygusal güvenliğin arasındaki bir bağlantıya işaret ediyor. Birkaç fatura öde, eğer borç seni gece uykularından ediyorsa, bir banka ile iletişime geç. Ve eğer bir ev arkadaşıyla yaşıyorsanız Sevgili Yaylar, daha fazla katkı sağlaması gerekiyorsa, cesaretinizi toplayın ve konuşmayı yapın!

Oğlak (Capricorn) - 22 Aralık - 19 Ocak

Dilini tut, Oğlak! Bugün cesur Güneş ve atılgan Neptün, iletişim ekseninde bir karşılaşma yaşayacağı için, bile isteye ya da "safça" bir şeyleri açığa çıkarman seni yakabilir. Sözlerinin tahmin ettiğinden daha büyük bir etkisi olabilir, özellikle eğer birisi sana bir sırrını emanet etmişse... Bu yüzden, insanları zora sokabilecek herhangi bir bilgiyi paylaşma! Eğer mutlaka dert yanman gerekiyorsa, bunu yalnızca güvendiğin bir kişiyle, terapistin ya da olaylarla hiç ilgisi olmayan bir arkadaşınla yap. Hayatında daha fazla dram istemiyorsan sevgili Oğlak, onu başlatan sen olma!

Kova (Aquarius) - 20 Ocak - 18 Şubat

Dost mu, düşman mı? Bugün Güneş'in gizemli Neptün ile kafa karıştırıcı bir karşıtlık oluşturması nedeniyle ilişkiler konusunda biraz paranoyak hissedebilirsiniz. Özellikle tüm gerçeğe hakim değilseniz, etrafınızdaki insanlar hakkında mantıksız kararlar vermekten kaçının. Sevgiliniz, arkadaşınız gerçekten her işinizi baltalamak için büyük bir komplo mu kuruyor, yoksa sizi geri aramayı mı unuttu? Bazen en basit açıklama en doğru olandır. Mesnetsiz teoriler üzerinden hareket etmek yerine, araştırın ve gerçeği öğrenin. Şüpheye düştüğünüzde, üzerine bir kez daha uyuyun! Yarın daha iyi bir ruh halinde olacaksınız.

Balık (Pisces) - 19 Şubat - 20 Mart

Zamanın değerli, Balık! Özellikle çok işiniz varsa, insanların zamanınızı çarçur etmesine izin vermeyin. İnsanları dinlemek önemli olsa da, onların tüm programınızı altüst etmelerine izin vermeyin. Ne yazık ki, bir Güneş-Neptün karşıtlığı bugün işleri doğrudan halletmeyi zorlaştırabilir. İnsanlara programınız hakkında açık konuşun eğer on dakika içinde başka bir toplantınız varsa, bunu üstüne basarak söyleyin. İnsanlar dürüstlüğünüzü samimi bulabilir, bu yüzden onların duygularını inciteceğinizi düşünmeyin. Eğer işleri akıllıca hallederseniz, bugün erkenden eve gider ana haberi izlersiniz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100210/19-eylul-2023-gunluk-burc-yorumlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.