Seçil Çiftçi kimdir?

Barışmak istediği eski sevgilisi Semih Sevgi'yi katleden şarkıcı Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi olayı…
Ankara Masası
|
22 Eylül 2023, Cuma - 09:58
Seçil Çiftçi kimdir?

Model ve şarkıcı olan Seçil Çiftçi, eski sevgilisi Semih Sevgi’yi feci şekilde öldürdü. Semih Sevgi’nin Seçil Çiftçi ile barışmak için defalarca kapısına dayandığı ancak her seferinde ret cevabı aldığı iddia edildi.

Son buluşmalarında iki arasında çıkan kavgada Seçil Çiftçi, Semih Sevgi’yi külotlu çorapla boğarak öldürdü. Ünlü şarkıcının daha sonra babasıyla birlikte Sevgi’nin cesedini Sancaktepe’deki ormanlık alana bıraktığı ortaya çıktı.

Seçil Çiftçi itiraf

Çiftçi mahkemede yaptığı savunmada “28 Aralık gecesi Şişli’deki evde görüştük. Bana tokat atınca boğuşmaya başladık. Elinden bıçağın düştüğünü gördüm. Elime ne gelirse Semih’e vurdum. Külotlu çorabı alarak boğazını 1.5 dakika sıktım. Cesedi battaniyeye sarıp babamın aracıyla Şile yolundaki ormanlık alana bıraktık. Bu olaya asla karışmak istemedim. Tamamen kendimi koruma içgüdüsüyle yaptığım bir şeydi.” İfadelerini kullandı.

Seçil Çiftçi kimdir?

29 Haziran 1998’de Tokat’ta dünyaya gelen Seçil Çiftçi, “Bir Daha Sevmeyeceğiz”, “Geceler Yarim Oldu” ve “Bilemezsin Sen” gibi parçalara imza atmıştı.Seçil Çiftçi bir dönem modellik de yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100969/secil-ciftci-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.