Başkan Koç: AKP çiftçilere verdiği sözü tutmazsa dönülmez bir yola girilecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Bala İlçe Başkanı Anıl Emre Erden ile birlikte Bala İlçesini ziyaret edip, çiftçilerin sorun, öneri ve taleplerini dinledi.
Barış Yılmaz
|
23 Eylül 2023, Cumartesi - 17:26
Başkan Koç: AKP çiftçilere verdiği sözü tutmazsa dönülmez bir yola girilecek!

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle adından sıkça söz ettiren Başkan Koç, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Bala İlçe Başkanı Anıl Emre Erden ile birlikte Bala İlçesi, Kesikköprü Mahallesi'ndeki çiftçilerle bir araya geldi. İşçilerin sorun öneri ve taleplerini tek tek dinleyen Başkan Koç, ziyaretle ilgili yaptığı genel bir değerlendirmede çiftçilerin çok zor şartlar altında üretim yaptığını ifade ederek:" Bugün; Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, Bala İlçe Başkanımız Anıl Emre Erden ile birlikte Bala ilçemiz, Kesikköprü Mahallesinde, soğan üreticileri ve soğan tarlasında çalışan mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ettik. Ardından Kesikköprülü Vatandaşlarımız ile sohbet ettik. Çiftçilerimize bir dokunduk bin ah işittik. Çiftçiler perişan çiftçiler yeterli destek göremiyor. Çiftçiler destek göremediği için de Türkiye'de tarım günbegün bitme noktasına doğru ilerliyor. İktidar verdiği hiçbir sözü tutmayınca çiftçiler de artan maliyetlerin altında ezilip, tarımdan uzaklaşmak zorunda kalıyor.

"DÖNÜLMEZ BİR YOLA GİRİYORUZ"

Tarım Türkiye'nin göz bebeğidir. Türkiye demek tarım demektir. Çiftçilere uygulanan yıldırma politikası bir an önce son bulmalı, iktidar verdiği sözleri tutmalı, başka ülkelerdeki verimsiz topraklara tarım ürünü ekme gayesinden vazgeçip, kendi ülkesindeki çiftçiye el uzatmalı. Aksi takdirde Türkiye, AKP iktidarının sorumsuz politikaları sebebiyle dönülmez bir yola girecek ve bu yol bizlerin sonu olacak" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2101305/baskan-koc-akp-ciftcilere-verdigi-sozu-tutmazsa-donulmez-bir-yola-girilecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.