Alanyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe liderlik koltuğunu Galatasaray’dan geri almak ve 11 serilik galibiyet halkasına bir yenisini eklemek istiyor. Sarı lacivertliler Süper Lig'in 6. haftasında Alanyaspor deplasmanına çıkıyor. Akdeniz ekibi ise 4 maçlık beraberlik serisine Fenerbahçe’yi yenerek son vermeyi hedefliyor.Peki, Alanyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'lerde kimler var?
Ersin Küçükbarak
|
24 Eylül 2023, Pazar - 13:34
Alanyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe İsmail Kartal ile bu sezona fırtına gibi girdi. Resmi maçlarda 11’de 11 yapan sarı lacivertliler Alanya deplasmanına çıkıyor.

Kanaryanın hedefi seriyi sürdürmek ve UEFA Konferans Ligi dönüşünde puan kaybı yaşamamak.

Fenerbahçe Alanya deplasmanından 3 puan çıkararak  ezeli rakibi Galatasaray'ın maç fazlasıyla oturduğu liderlik koltuğunu geri almanın hesabını yapıyor.

 Ömer Erdoğan’ın öğrencileri ise ligde yenilgi yüzü görmedi.  Ancak Alanyaspor 4 haftadır berabere kalıyor. Turuncu-Yeşilliler sahasında Kanarya'yı yenerek üç puanla tanışmak istiyor.

Alanyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yöntecek. Alanya Oba Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Alanyaspor-Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Yusuf, Novais, Richard, Fer, Efecan, Sisto, Cordova.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert (Samuel), Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İ.Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Yeniden Djiku-Becao

İsmail Kartal, ligde Antalyaspor'a karşı oynadıkları maçta savunmanın göbeğini Serdar Aziz ve Becao’ya emanet etmişti. Hafta içindeki Nordsjaelland mücadelesinde ise  Serdar ve Djiku ikilisini tercih etti. Stoper tandemi bu akşamki karşılaşmada farklı olacak. Serdar Aziz İstanbul’da bırakılırken  Djiku ve Becao yan yana oynayacak. Bu ikili ligde sadece Gaziantep ve Ankaragücü maçlarında da beraber sahaya çıkmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2101385/alanyaspor-fenerbahce-maci-ne-zaman-saat-kacta-hangi-kanalda-muhtemel-11ler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.