Niloya ve Arkadaşları Ankara’ya Geliyor

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, minik dostları ile Başkent Kültür Yolu Festivali’nde bir araya gelmeye hazırlanıyor.
Canan Salman
|
25 Eylül 2023, Pazartesi - 13:16
Niloya ve Arkadaşları Ankara’ya Geliyor

“Türkiye Kültür Yolu Festivalleri” tüm coşkusuyla devam ediyor. Türkiye’nin kültürel değerlerini mimarlık, tarih, kültür ve sanat yoluyla zihinlere aktarmanın yanında şehirlere marka etkinlikler de kazandırmayı hedefleyen festival kapsamında yerli çizgi film kahramanı Niloya ’da çocuklar ile bir araya geliyor.

TRT Çocuk ekranlarında ve 5 buçuk milyon abone sayısına yaklaşan YouTube kanalında maceralarını paylaşan Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le birlikte sahneleyecekleri interaktif müzikal gösterileri ile sevenlerine eğlenceli anlar yaşatmaya Ankara’ya geliyor.

Bu kapsamda ismini ‘mutluluktan’ alan ekranların sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya ve arkadaşları 29 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Başkent Millet Bahçesi Çocuk Etkinlik Alanı’nda minik dostlarına unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Çizgi kahramanlar hafızalara kazınan şarkıları ve eşsiz sahne gösterileri ile Başkent Kültür Yolu Festivaline renk katacak Niloya sahne gösterisine tüm sevenlerini davet ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2101522/niloya-ve-arkadaslari-ankaraya-geliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.