26 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları

Selamlar sevgili astroloji meraklıları! Bugün 26 Eylül 2023. Yeni bir güne uyandık ve gökyüzü bize bugün ne mesajlar gönderiyor, merak ediyor musunuz? Aşkta, işte, sağlıkta ve daha pek çok alanda bugünü nasıl daha verimli ve anlamlı kılabiliriz? İşte 12 burcun günlük yorumları...

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
26 Eylül 2023 00:04
GÜNCELLEME
26 Eylül 2023 00:14
26 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları
HM
Haber Merkezi Editör

Uzman astrologlar, gezegenlerin bugünkü konumları ve hareketleri ışığında, sizin için dikkat çeken en önemli noktaları değerlendirdi. Biz de hayatınıza biraz rehberlik, biraz da ilham katmak için derledik. Bugüne özel burç yorumlarına göz atmayı unutmayın!

Koç (Aries) - 21 Mart - 19 Nisan

Takım ruhunu canlandırın! Bugün, ay sosyal aktivitelerin olduğu on birinci evinizi aydınlatırken ve ilişki alanınızda "yapabilirim" ruhuna sahip Mars ile bağ kurarken, takımınızdaki VIP'lerle bağlantı kurmak isteyeceksiniz. Gün boyunca insanlara ulaşmak için kısa anlar ayırın. Eğer son zamanlarda yeterli kaliteli zaman geçiremediyseniz, tümünüzün dört gözle beklediği bir şey olması için bir grup buluşması veya birkaç yakın arkadaşla bir kaçamak planlayın. Şimdilik, şehirde eğlenceli ve spontane bir gece ile yetinin. 

Boğa (Taurus) - 20 Nisan - 20 Mayıs

 Orada sadece oturup kalma, Boğa: Harekete geç! Bugün, hırslı onuncu evinizdeki Kova burcundaki ay, sıkı çalışan altıncı evinizdeki kendine güvenen Mars ile bağlantı kuruyor. Kova, doğuştan bir ağ kurucudur, bu yüzden e-postalar göndermeye başlayın, sosyal medyada bağlantı kurun ve LinkedIn hesabınızı kullanın. Özgeçmiş mektuplarınızı stilize edin ve kişisel karizmanızın birazını ortaya koyun. Yönetimsel altıncı evinizdeki Mars organizasyon konusunda size yardımcı olacak, ama genel olarak birçok kişiye ulaşmak istersiniz.

İkizler (Gemini) - 21 Mayıs - 20 Haziran

Spontaneliği planlayamazsınız, ancak ona açık kalarak beklenmedik olaylardan ve heyecan verici tekliflerden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Bugün, beşinci eviniz olan aşk ve cazibe evindeki improv kralı Mars'a destekleyici bir açı oluşturan ay sayesinde bu durum geçerlidir. Bir gündemi olmadan sadece anın içinde olmak, sizi manyetik bir şekilde çekici kılacak. Eğer bekar iseniz, bu heyecan verici bir aşk bağlantısına yol açabilir. Bir ilişkiniz var mı? Bugünün kozmik seyahat enerjisini yakalayın ve romantik bir kaçamak planlayın

Yengeç (Cancer) - 21 Haziran - 22 Temmuz

Eğer içinde bir sırrı ya da rahatsız edici kişisel bir sorunu tutuyorsan, bugün bunları paylaşmak için iyi bir zaman, Yengeç. Göksel rehberiniz olan ay, sınırlama koymayan Mars ile uyum içinde, bu da kalbinizi güvendiğiniz bir arkadaşa ya da akrabaya açmanız için güvenli bir ortam yaratıyor. Zayıf yönlerinizi göstermek de tamam! Eğer zorlanıyorsanız, bunu sadece kabul edin. Acıyı yanınızda taşımanız için bir sebep yok. İnsanlar bunu paylaşırsanız size daha az değer vermezler. Aksine, aslında size daha yakın hissedebilirler.

Aslan (Leo) - 23 Temmuz - 22 Ağustos

Barışı geri getirin! Bugünkü yıldız haritası, bir meslektaş, kardeş ya da partnerle dostça bir birliğin yolunu gösteriyor. İlişki köşenizdeki açık fikirli Kova burcundaki ay, ifade dolu üçüncü evinizdeki sınırsız Mars ile uyumlu. Herkesi yeniden müzakere masasına davet edin, sil baştan başlayın ve açık fikirli tartışmalara devam edin! Bu birleşme ya da sözleşme hakkında kararsız olan siz misiniz? Sizi geride tutan soruları sorun. Eğer doğru cevapları alırsanız, bu fırsatı değerlendirin!

Başak (Virgo) - 23 Ağustos - 22 Eylül

Sağlıklı yaşama bandwagonuna tümüyle katılın! Bugün, sağlıklı yaşamla ilgili altıncı evinizdeki ay, vücut odaklı ikinci evinizdeki aktif Mars ile uyum içerisinde, enerjinizi yönetme konusunda size ilham veriyor. Ancak 180 derece büyük bir değişiklik yapmaya çalışmayın. Bir seferde bir ya da iki gerçekçi adım atın ve bu adımları alışkanlık haline getirin. Hafta boyunca birkaç tarifte kullanılabilen taze malzemeler satın alın ve sağlıklı bir öğle yemeği için fazladan yemek hazırlayın. Haftada üç kez en az 45 dakika yapmayı taahhüt edebileceğiniz bir fiziksel aktivite seçin. Eğer kalp atış hızınızı artırıyorsa, hızlı bir yürüyüş bile işe yarar.

Terazi (Libra) - 23 Eylül - 22 Ekim

O sevgiyi hissediyor musun, Terazi? Sadece havada değil, etrafınızı koruyan bir aura oluşturuyor. Romantik bölgenizdeki ayın ve burcunuzdaki tutkulu Mars'ın destekleyici bağlantısına teşekkür edin. Romantik bir ilişki arıyorsanız, arama partisi oluşturun! Proaktif olun ve hatta biraz cesur olun. Doğru bir bakış veya zamanında gelen bir kıkırdama, değerli zamanınıza layık birini çekebilir. Ancak en önemli olan öz-sevgiyi unutmayın. Kendinizi 90 dakikalık bir masajla şımartın veya lüks bir saç bakımı ayarlayın. İlişkisi olan biri misiniz? Sadece sevgilinize sürpriz bir hediye verin.


Akrep (Scorpio) - 23 Ekim - 21 Kasım

Dilinizi tutmanız gereken zamanlar ve kalpten konuşmanızın daha iyi olacağı zamanlar vardır. Bugün, duygusal dördüncü evinizdeki ay ile tavizsiz Mars'ın senkronize olmasıyla, gerçek duygularınızı ifade etmek için kozmik bir destek alıyorsunuz. Bir akrabanızın yaptığı bir şeyden dolayı incindiğinizi hissediyor veya gizli bir aşka sahipseniz, göğsünüzden atarsanız çok daha iyi hissedeceksiniz. Bunu kendinize saklarsanız hiçbir şey çözülemez veya ileriye taşınamaz. Bu yüzden mükemmel bir anı bulun, ardından şefkatle düşüncelerinizi ifade edin.


Yay (Sagittarius) - 22 Kasım - 21 Aralık

Kutunun dışında düşün, Yay! Bugün, yenilikçi bir Kova ayı ve duramam-durmak istemem Mars'ınızla birleştiğinde taze fikirlerle dolu olabilirsiniz. Kanatlarınızın kesildiğini hissediyorsanız, bunlarınızı geniş açıp uçma fırsatıdır! Yeni sosyal gruplara ya da yerel etkinliklere göz atın. Anı yazmaya ya da takı lehimlemeye el atın. Yabancılarla sohbetlere başlayın - rastgele bir karşılaşmadan ne öğreneceğinizi asla bilemezsiniz.


Oğlak (Capricorn) - 22 Aralık - 19 Ocak

Başarıya giden yol iyi niyetlerle ve zeki rutinlerle döşenmiştir! Ve bugün, pratik ikinci evinizdeki ay, kariyer köşenizdeki enerji verici Mars ile bir araya gelirken, günlük prosedürlerinizde yaptığınız küçük değişiklikler dikkat çekici ve etkileyici sonuçlara yol açabilir. Yatağa bir saat daha erken gitmeyi, buna bir saat kala TÜM cihazları kapatmayı ve günde sadece 20 dakika daha hareket etmeyi deneyin. Bu, sağlıklı, zengin ve bilge olmanın hızlı yoludur!


Kova (Aquarius) - 20 Ocak - 18 Şubat

Ne kadar büyük hayal edebilirsin, Kova? Ay'ın sizin burcunuzda bulunurken, geniş fikirli dokuzuncu evinizdeki korkusuz Mars ile uyumlu bir üçgen oluşturmasıyla bugün bunu keşfedebilirsiniz. Kendi sınırlarınıza çarpmadan, nerede olduklarını fark edemeyebilirsiniz. Bu yüzden gün içinde bazı yaratıcı görselleştirmeler yapmak için zaman ayırın. En yüksek hedeflerinizden birini hayal edin, ardından ona ulaşmanızı engelleyen her şeye odaklanın. Engel yolu engellese bile ilerlemeye devam etmeyi amaç edinin. Bunu YAPABİLİRSİNİZ!


Balık (Pisces) - 19 Şubat - 20 Mart

Bugün yumuşak bir dokunuşa ihtiyaç var, Balık - ancak etki yapmaması için çok hafif olmamalı. Ay'ın şefkatli on ikinci evinizde bulunup, ilişkiler bölgenizdeki iddialı Mars ile bağlantılı olduğunda, daha fazla empati getirerek ilişkileri basitçe derinleştirebilirsiniz. Uzun süreli bir ilişkide misiniz? Ortak rüyalarınız hakkında derinlemesine bir konuşma başlatarak partnerinize daha yakınlaşın. Bekar mısınız? Yüzeyselliği atlarsınız ve biriyle derinlere dalmak istersiniz. Vibenizin mesafeyi alıp almadığını göreceksiniz.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.