Dünya liderlerinin yürüyüşünü böyle taklit etti

Kazakistan Türk'ü bir yayıncının, dünya liderlerinin yürüyüşlerini taklidi sosyal medyada binlerce beğeni aldı, yorum yapıldı.
Mevlüt Peker
|
27 Eylül 2023, Çarşamba - 19:09
Dünya liderlerinin yürüyüşünü böyle taklit etti

Dünya genelinde yayıncılar için popüler olan içeriklerden biri de dünya liderleri. Sosyal medya üzerinden özellikle son dönemde birçok farklı dünya liderlerinin taklitlerine yer veriliyor ve bu taklitlere sıkça yenileri ekleniyor.

Sosyal medya hesapları için video içerikleri üreten Kazakistanlı Türk bir yayıncı, dünya liderlerinin yürüyüşlerini, jest ve mimik hareketlerini taklit eden bir video hazırladı.

Sosyal medya içerik üreticisi Mahdi İbray'in taklit ettiği isimler arasında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Biden, eski Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelensky, Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong Un, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Kazakistan Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı ve Türk Devletleri Teşkilatı ömür boyu onursal başkanı Nursultan Nazarbayev ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev vardı.

Özellikle Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve ABD Başkanı Joe Biden'ın yürüyüş taklitleri en dikkat çeken taklitlerden oldu. Söz konusu videolu paylaşıma gelen binlerce beğeninin yanısıra yapılan yorumlarda Erdoğan ve Biden taklitlerinin çok benzediği belirtildi.

Sosyal medya içerik üreticisi Mahdi İbray'in dünya liderleri dışında taklit ettiği tek isim vardı: Dünyaca ünlü sinema yıldızı Keanu Reeves. İçerik üreticisi Mahdi İbray, Keanu Reeves’i taklit ederken “... and if Keanu was a president” yani “... ve Keanu Reeves başkan olsaydı…” şeklinde takdimde bulundu.

İşte o görüntüler:

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102070/dunya-liderlerinin-yuruyusunu-boyle-taklit-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.