28 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları

Selamlar sevgili astroloji meraklıları! Bugün 28 Eylül 2023. Yeni bir güne uyandık ve gökyüzü bize bugün ne mesajlar gönderiyor, merak ediyor musunuz? Aşkta, işte, sağlıkta ve daha pek çok alanda bugünü nasıl daha verimli ve anlamlı kılabiliriz? İşte 12 burcun günlük yorumları...

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
28 Eylül 2023 01:28
GÜNCELLEME
28 Eylül 2023 01:35
28 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları
HM
Haber Merkezi Editör

Uzman astrologlar, gezegenlerin bugünkü konumları ve hareketleri ışığında, sizin için dikkat çeken en önemli noktaları değerlendirdi. Biz de hayatınıza biraz rehberlik, biraz da ilham katmak için derledik. Bugüne özel burç yorumlarına göz atmayı unutmayın!

Koç (Aries) - 21 Mart - 19 Nisan

Hafta ortası bir zihinsel sağlık gününe ne dersiniz? Ya da en azından daha hafif bir tempoya? Hassas ay, dinlendirici on ikinci evinizdeki etkileyici Neptün ile bir araya gelir ve enerji sosyal medya istatistiklerini analiz etmekten ziyade akıcı bir yoga dersine daha elverişlidir. Hızınızı yavaşlatın, içsel olarak dönün ve duygularınızı ve sezgilerinizi dinleyin. Rüyalarınız canlı ve içgörü dolu olabilir, gün boyunca psişik hisler alıyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Bunları görmezden gelmek kendi riskinizdir!


Boğa (Taurus) - 20 Nisan - 20 Mayıs

Eğer arkadaşlarınızla gardınızı düşüremezseniz, Boğa, kiminle rahatlarsınız? Bugünün ay ve Neptün'ün topluluk köşenizdeki akıcı birleşimi, belirli bir grupla olan bağlantınızı derinleştiriyor. En yakın arkadaşlarınız olmasanız bile samimi bir bağ kurabilir ya da kişisel hikayeler paylaşabilirsiniz. Aslında, bazen iyi tanımadığınız insanlarla derinlemesine konuşmak daha kolaydır. Paylaşmak istemediğinizde, sadece rafine Boğa dinleme becerilerinize güvenin!

İkizler (Gemini) - 21 Mayıs - 20 Haziran

Elinizdeki görevlerin ötesine bakın ve gelecekte nasıl bir hayat istediğiniz hakkında biraz düşünün. Ve sadece kısaca üzerinde düşünmeyin. Bugün, uzun vadeli hedeflerinizin olduğu onuncu evde vizyoner ay ve Neptün'ün birleşimi, gerçekten ne istediğinizi belirlemenize ve ne için mücadele etmeye değmediğine karar vermenize yardımcı olabilir. Sizin için en zor kısım, neyi bırakmaya karar vermeniz olabilir. İkizler, her şeye sahip olabilirsiniz, ama belki de hepsini aynı anda değil.


Yengeç (Cancer) - 21 Haziran - 22 Temmuz

Bugün hayallerinizi geri itmeyin, Yengeç. Kendinize daha büyük hayal kurma izni verin! İlham ve maceranın olduğu dokuzuncu evde hayalperest ay ve Neptün'ün birleşmesiyle, bu vizyonlarınız, yeterli enerji ve tutkuyla beslenirse gerçeğe dönüşebilir. Acil bir tatile mi ihtiyacınız var? Gitmek istediğiniz yerlerde pina colada içerken ya da dağ yollarında at sürerken hayal ettiğiniz yerlerin resimlerini indirin. Bu resimlere sık sık göz atın ve gitmeyi çok istediğiniz yerler hakkında blogları okuyun. Bunu gerçekleştirebilirsiniz!


Aslan (Leo) - 23 Temmuz - 22 Ağustos

Derinlere dal, Aslan! Bugün duygularınızın yüzeyinde kalmak için bir gün değil. Metafiziksel sekizinci evinizde ay ve Neptün'ün sınırsız birleşimiyle, sezginiz neredeyse psişik seviyelere ulaşabilir. "Tesadüflere" ve gerçeği geçen serendipitilere dikkat edin. Aynı zamanda büyük bir manifestasyon enerjiniz var. Mütevazı bir arzuyla başlayın, ona odaklanın ve gerçekleştiremeyeceğinizi görmek için deneyin!


Başak (Virgo) - 23 Ağustos - 22 Eylül

Bugün analitik sol beyninizden çıkmak sizin için şaşırtıcı derecede kolay olabilir ve diğer yarısının nasıl yaşadığını görmek, Başak. İlişkiler evinizdeki şefkatli ay ve Neptün'ün birleşimiyle, bir başkasının yerine geçmenin deneyimini bile sevebilirsiniz. Eleştirel, yargılayıcı yaklaşımı bırakın ve başka biri olmanın nasıl bir his olduğunu basitçe HİSSEDİN. Etkileşimleriniz üzerindeki etkisiyle şaşırmış olabilirsiniz.


Terazi (Libra) - 23 Eylül - 22 Ekim

"Daha sağlıklı olma" konusunda motivasyon yardımına mı ihtiyacınız var, Terazi? Buna ruhsal bir bağlantı kurun. Sağlığınızla ilgili altıncı evinizdeki bugünkü uyumlu ay-Neptün birleşimi altında bu çok zor olmamalı. Hareketlerin içinde olmak — hatta doğru olanlar bile — sizin için yeterli değil. Bu değişikliklerin derin değerine ve güzelleştirici faydalarına odaklanın. Daha organik gıda seçin, vegan yemek dersi alın, estetik açıdan hoş bir fitness stüdyosu bulun.


Akrep (Scorpio) - 23 Ekim - 21 Kasım

Kendini topla, Akrep! Bugünkü hayalperest yıldız haritası altında, vahşi romantik enerjilerle sarhoş olabilirsiniz. Sonuçta, bu yoğun burcunuzun beslendiği ağır duygusal enerji türüdür! Tutkunuzun olduğu beşinci evinizdeki Pisces'teki ay ve Neptün'ün bu şairane birleşiminden en iyi şekilde yararlanın. Sevdiğinizle duygusal bir gece planlayın - dışarıda ya da evde! Bağımsız mısınız? En çekici kıyafetinizi giyin ve içsel cazibenizi öne çıkarın.


Yay (Sagittarius) - 22 Kasım - 21 Aralık

Aile için zaman ayır bugün, Yay. Kalp merkezli ay ve şefkatli Neptün, ev alanınız olan Balık burcunda tatlı bir şekilde uyum sağlar. Özgürlüğüne düşkün burcunuz yalnız uçmayı sever, ancak bu, bir yardımcı pilotu ya da belki de tam bir yolcu grubunu kabul etmek için iyi bir zaman. Akrabalarınızla ve yakın arkadaşlarınızla kaliteli zaman geçirdiğinizde ortaya çıkan güçlü duygular ve nostaljiyle kendinizi şaşırtabilirsiniz. Aynı zamanda Yay Sarayınızı tazelemek için harika bir an. Özel bir sığınak gibi hissettirmek için harika bir buluş ekleyin veya birkaç basit ama duyusal dokunuş yapın.


Oğlak (Capricorn) - 22 Aralık - 19 Ocak

Bugünkü tatlı ay-Neptün birleşimi, iletişim köşenizde etkileşimlerinize bir şefkat katar. Bir arkadaşınız, kardeşiniz ya da iş arkadaşınızla yapılan bir sohbet sıradan başlayıp şaşırtıcı derecede derin bir duygusal bağlantıya dönüşebilir. Oyun oyna, Oğlak! Bilerek saçlarınızı salın, açılın ve naziklikleri geçin. Birisi size nasıl olduğunuzu sorduğunda, bir sosyal deney yapmayı deneyin. "Biliyor musun, gerçekten bunun hakkında seninle konuşmak istiyorum. Vaktin var mı?" şeklinde cevap verdiğinizde neler olacağını görün.


Kova (Aquarius) - 20 Ocak - 18 Şubat

Zenginlik için birçok yol var, Kova, ve hepsi zorlu bir iş içermiyor. Bugün, sezgisel ayın ve yüksek idealli Neptün'ün paranızla ilgili bölümünü etkinleştirdiği güçlü bir birleşme var. Daha sağlıklı bir nakit akışı, birikim ya da iş tatmini istiyorsanız (ve kim istemez ki?), yaratıcı görselleştirme yapın. Analitik, şüpheci zihninizi susturun ve kendinize en temel soruyu sorun: Gerçekten ne istiyorum? Hayalinizi gerçekleştirmek için atmanız gereken ilk adım, tam olarak ne olduğunu bilmektir.


Balık (Pisces) - 19 Şubat - 20 Mart

Akışla git, Balık, kalabalıkla değil. Zaten grup düşüncesiyle nadiren aynı adımdasınız. Ve bugün, duyarlı ayın ve yönetici gezegeniniz Neptün'ün burcunuzda bir araya geldiği bir gün, kendini ifade etme yönünde kozmik bir enerji patlaması yaşayacaksınız. Kişisel gerçeğinizi veya vizyonunuzu ifade etmek kolay değil—ama onu saklamaktan çok daha tatmin edici. İşinize ne kadar çok KENDİNİZİ katabilirseniz, Balık, insanlar o kadar güçlü ve coşkulu bir şekilde tepki verir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.