Aybike ve Berk’in arası açılıyor! Kardeşlerim bu akşam ATV'de!

Cumartesi akşamları izleyicisi ekrana kilitleyen Kardeşlerim yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da ATV'de!
Ecem Çetin
|
30 Eylül 2023, Cumartesi - 12:20
Aybike ve Berk’in arası açılıyor! Kardeşlerim bu akşam ATV'de!

Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk Su Burcu Yazgı Coşkun, Bilal Yiğit Koçak gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Kardeşlerim dizisi  heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?  

Eren ailesi, Orhan’ın annesi Fatma’nın gelişinin şaşkınlığını yaşarken, Suzan da Sado’dan gelen gizemli aramanın peşine düşer. Berk’e karşı kendini mahcup hisseden Aybike, Berk’ten gitgide uzaklaşmaya başlar. Fatma her bir aile üyesine ilgi gösterip, kendini sevdirmeye çalışmaktadır. Ataman Koleji’ne yeni kayıt olan sürpriz isim, yeni gerginliklerin tohumunu atar. Yaman ve Akif cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, Ahmet’in ölümünün arkasındaki sır perdesini aralamak isteyen Suzan, hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor.  Senaryosunu ise, Gül Abus Semerci kaleme alıyor.    

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Nazlı Çetin (Leyla Barçın), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç ve Kaan Çakır (Ahmet Yılmaz).

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102681/aybike-ve-berkin-arasi-aciliyor-kardeslerim-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.