Zafer Partisi’nden MHP’ye büyük katılım!

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) lideri Devlet Bahçeli'nin ağustos ayındaki çağrısı Ankara'da etkili olmuş, partilerinden istifa ederek MHP'ye katılanlara rozetleri, toplu katılım törenlerinde MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan tarafından takılmıştı. Bugün MHP Ankara İl Başkanlığında bu kez de Zafer Partisi'nden istifa ederek MHP'ye katılanlar için tören düzenlendi.
Mevlüt Peker
|
30 Eylül 2023, Cumartesi - 22:10
Zafer Partisi’nden MHP’ye büyük katılım!

Zafer Partisi'nden istifa edip toplu olarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılanlar arasında Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Türk, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Melike Karaaslan, Zafer Partisi Ankara Kadın Kolları Başkanı Dilek Parlak ile Zafer Partisi’nin Altındağ, Keçiören ve Çubuk ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri vardı. MHP rozetlerini MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan taktı.

Törende konuşan Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Türk, "Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin çağrısına uyduk ve yuvamıza döndük. MHP Ankara İl binasında toplu katılım ile rozetlerimiz taktık. Hayırlı olsun." dedi.

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan ise şunları söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı olarak, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin çağrısına kayıtsız kalmayıp, ülke hayrına atılan bu adımdan dolayı partimize geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” düsturuyla yürüttüğümüz çalışmalarımız devam edecektir. Bizler Liderimizin emrinde ve onun çizdiği istikamette her geçen gün daha çok kenetleniyoruz. Bu vesileyle  Zafer partisinden, partimize katılan tüm arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Daha güçlü bir Türkiye için biriz, beraberiz. Türk ve Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz. Allah birliğimizi daim etsin"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102778/zafer-partisinden-mhpye-buyuk-katilim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.