Kılıçdaroğlu, Soyer'in kızının nikah merasimine katıldı

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kızının nikah merasimine katıldı.
Mevlüt Peker
|
30 Eylül 2023, Cumartesi - 22:57
Kılıçdaroğlu, Soyer'in kızının nikah merasimine katıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kızı Duygu Soyer, hayatını Çağan İzgi ile birleştirdi. Bu özel an, İzmir Güzelbahçe'deki Olivelo Yaşayan Park'ta gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Defne Soyer ile Yağız İzgi, genç çiftin nikah şahitleri olarak yer aldı. Nikahı, baba Tunç Soyer kıyarken, Hüsnü Şenlendirici de törende müzik ziyafeti sundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genç çifte seslenerek, "Bu özel günde sizinle birlikte olmak benim için büyük bir mutluluk. Umarım torunlarınız hep Atatürk'ün izinden gider. Elbette aranızda anlaşmazlıklar olacak ama barışmayı da ihmal etmeyin." dedi ve nikah cüzdanını gelin Duygu Soyer'e verdi.

Tunç Soyer ise duygusal bir konuşma yaparak, "Belediye başkanı olarak birçok nikah kıydım ama bu, baba ve kayınpeder olarak kıydığım ilk nikah. Herkese teşekkür ederim. Evlilikte en önemli tavsiyem, birbirinizi değiştirmeye çalışmamanız. Umarım hayatınız boyunca doğa ile iç içe, mutlu ve huzurlu bir yaşamınız olur." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102781/kilicdaroglu-soyerin-kizinin-nikah-merasimine-katildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.