Terör şehidi veterinere veda

Ankara'da İçişleri Bakanlığına saldırı girişiminde bulunan iki teröristin Kayseri'de şehit edip aracını gasp ettiği veteriner Mikail Bozlağan için cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da katıldı.
Onur Çetinkaya
|
02 Ekim 2023, Pazartesi - 14:49
Terör şehidi veterinere veda

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelerek bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen 24  yaşındaki şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın  için memleketi  Kayseri'nin Develi ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Teröristler tarafından haince şehit edilen Bozlağan'ın cenaze törenine, Bozlağan'ın ailesi ve yakınları ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri milletvekilleri Ayşe Böhürler, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve vatandaşlar katıldı.

Şehit veterinerin evli ve altı aylık çocuğu olduğu öğrenildi.

Cenaze namazının ardından şehit veteriner Mikail Bozlağan'ın naaşı gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102966/teror-sehidi-veterinere-veda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.