Gençlik ve Spor Bakanlığı 1453 personel alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bağlı yurtlarda görevlendirilmek üzere 1453 yurt yönetim personeli alacağını duyurdu.
Mevlüt Peker
|
03 Ekim 2023, Salı - 22:01
Gençlik ve Spor Bakanlığı 1453 personel alacak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa bağlı yurtlarda istihdam edilmek üzere tam 1453 yurt yönetim personeli alımı yapılacağını bildirdi.

Eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X’teki kurum yöneticisi onaylı @OA_BAK hesabından açıklamada bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, şu ifadeleri kullandı:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında istihdam edeceğimiz 1453 Yurt Yönetim Personeli için alım sürecimiz başlıyor. Detaylar en kısa sürede Resmi Gazete'de ve gsb.gov.tr sayfamızda yayımlanacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın paylaşımında yer alan görselde, alımı yapılacak yurt yönetim personeli sayısının özellikle vurgulandığı görüldü.

1453 Türk tarihi açısından önemli tarihlerden biri. İstanbul'un fethi, 29 Mayıs 1453'te Osmanlı İmparatorluğu'nun 7. padişahı II. Mehmed (Fatih Sultan Mehmed) önderliğinde Bizans İmparatorluğu'nun başkenti Konstantinopolis'in Osmanlılar tarafından alınmasıdır. Bu olay, Orta Çağ'ın sonunu ve Yeni Çağ'ın başlangıcını simgeler ve Osmanlı İmparatorluğu'nun başkentini Bursa'dan İstanbul'a taşımasına neden olmuştur.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103186/genclik-ve-spor-bakanligi-1453-personel-alacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.