Ali Atay, neden uzun zamandır televizyonda yer almadığını açıkladı!

Oyuncu ve yönetmen Ali Atay, bir süredir ekranlardan uzak olmasının sebebini açıkladı. Atay, "Dağılma sendromuna yakalandım" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
06 Ekim 2023 12:10
GÜNCELLEME
06 Ekim 2023 12:33
Ali Atay, neden uzun zamandır televizyonda yer almadığını açıkladı!
Ecem Çetin Editör

Ünlü oyuncu ve yönetmen Ali Atay, Şişli Belediyesi ile Film Yönetmenleri Derneği'nin iş birliğince düzenlenen ‘Şişli’de Film Perdede, Yönetmen Sahnede’ etkinliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu sebebini açıkladı. Atay, şu ifadeleri kullandı;

"Televizyon gerçek yorucu ve tüketiyor insan"

"Dağılma sendromuna yakalandım.  Yalan söylemeyeyim, televizyonda çalışmak zor iş, en son bir tane dizi çektik. Yani 7-24 setteydim, benim bir hayatım ve çocuklarım var, eşim ve ailem var. Onlara hiç zaman ayıramadım, televizyon gerçek yorucu ve tüketiyor insanı. 150 dakika televizyona bir haftada iş yetiştirmek çok zor."

"Çocukları sete çıkarmak sıcak gelmiyor"

Ali Atay, “Çocuklarınızla reklam filmlerine sıcak bakıyor musunuz?" sorusunu ise "Reklam teklifleri geliyor da Hazal’la karar veremiyoruz, bilemiyoruz. Çocukları sete çıkarmak sıcak gelmiyor. Çocuğunu böyle gün yüzüne çıkarmak istemiyorsun yani onu sakınıyorsun her şeyden. Kesin radikal diyemem ama şartlar uygun olursa belki olabilir” yanıtını verdi. 

Ali Atay ve Hazal 2019 yılında dünyaevine girdi. Çift, aynı yıl oğulları Fikret Ali'yi geçtiğimiz aylarda ise kızları  Leyla Süreyya'yı kucaklarına aldı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa